Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia3231

Czy moje brwi wyglądają rzeczywiście tak źle

Polecane posty

Gość Zuzia3231

hej, słuchajcie, koleżanka powiedziała mi, że ona od dawna już reguluje sobie brwi, a ja jeszcze nie zaczęłam. ;( i teraz zastanawiam się czy jest w ogóle taka potrzeba. mimo że moje brwi nie są idealne, to nie uważam żeby było aż tak potwornie. :( Chociaż sama nie wiem, sami napiszcie. wysyłam zdjęcie p.s. mam 16 lat http://i43.tinypic.com/308dxqq.png

Gość gość
niczego nie reguluj, nie nakladaj, nie utleniaj, nie farbuj, nie mutuj, chyba ze chcesz za trzy lata dymac z wozkiem z chlopakiem w bluzie rpk u boku czy co w tym stylu

Gość gość
idz do kosmetyczki koszt regulacji brwi to 15 zl. nie sa tragiczne ale rosna jak chca,kosmetyczka ci wyreguluje je tak ze bedziesz sama zadowolona

Gość gość
Nic nie reguluj. Mi też w tym wieku mówili, że mam regulować, że zrobić ze swoich brwi dwie równe kreski, a nie posłuchałam. Teraz mam 24 lata, nigdy nie depilowane brwi, z których jestem dumna. Uważam, że brwi potrafią nadać charakteru. Czułam się z nimi ostrą babką, a nie jakąś wyskubaną, różową Barbi. Zwykle chodzę w sukienkach i jestem kobieca, ale czuję się mocna i wyjątkowa dzięki tym brwiom. Teraz jest moda na grubsze brwi i wielu ludzi się moimi brwiami zachwyca.

Gość gość
Dam ci tylko radę żebyś sobie kupiła brązową kredkę do delikatnego podkreślenia brwi. Zobaczysz, że od razu będą się prezentować inaczej, ładniej i to bez żadnego wyrywania.

Gość gość
"ale czuję się mocna i wyjątkowa dzięki tym brwiom" nie posraj sie tylko :O

Gość gość
Nie zgadzam się,brwi oczywiscie jesli sa grube ale rosną i regularnie się układają to wyglada to ładnie.Natomiast gdy rosna a włos jest kazdy w inna strone to nie jest estetyczne.Nalezy je nie oszpecic nadmiernym usuwaniem ale nadac im kształt usuwajac włosy sięgajace na powiekę badz czoło. Zrob sobie raz zabieg u kosmetyczki

Gość gość
Taka sama fanaberia jak solarium. Wszystko żeby od ludzi ściągnąć kasę. Najbardziej będą polecać kosmetyczki, bo inaczej pójdą z torbami.

Gość gość
Nie jestem kosmetyczką,sama sobie potrafie zrobic porzadek z brwiami i nikogo nie polecam.Wiem jedno ze nieudacznice tam musza pojść bo same sobie nie radza

Gość gość
dziecko 16 lat zaklada temat na forum czy regulowac brwi.... masakra. Do nauki gimbusie

Gość gość
tak bo na regulacji ktora kosztuje max 15 zl to rzeczywiscie sie majatku dorobią :O

Gość gość
grubsze brwi są ładne ale twoje wymagają regulacji. Idź do dobrej kosmetyczki, sama nie kombinuj bo może ci to źle wyjść (ileż razy miałam cieniutkie kreski będąc w twoim wieku, masakra, na szczęście nauczyłam się już je regulować). Tu nie trzeba jakiejś ogromnej zmiany, wystarczy lekko wyregulować by nadać im ładniejszy kształt.

Gość gość
wygladaja normalnie, brwi jak brwi

Gość gość
masz może jakieś 5 włosków do wyrwania. możesz wyrwać, możesz równie dobrze zostawić. wizyta u kosmetyczki, to ryzyko, bo nadal sporo z nich lubi zrobić "plemniki", mimo że to dawno niemodne. nie wiem gdzie mieszkasz, ale jak masz dostęp do brow baru Benefit, to może tam- zwłaszcza, że makijaż by ci nie zaszkodził, bo twoje brwi nie są zbyt gęste ani wyraziste- ale może to c****suje

Gość gość
Ja z kolei musiałam sobie zrobić makijaż permanentny brwi w www.brwi.com.pl w Gliwicach bo mam strasznie rzadkie, prawie niewidoczne. A zabieg ten świetnie zrekonstruował moje brakujące owłosienie

Ja przy rzadkich i nie rowno porosnietych siegnelam po puder od gr-eyebrow powder, nadaje naturalny efekt i dziecinnie łatwa aplikacja, przy pomocy skosnego pedzelka i ciesze sie ze jest wybor kolorow, bo rowniez moja siostra znalazal dla siebie :)