Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaniedbane Polki

Polecane posty

Gość gość

widze coraz wiecej zaniedbanych kobiet w Polsce, mlodych zarowno i okolo 40, jeszcze 15 lat temu tego nie bylo, a teraz otyłe, w ubraniach pare rozmiarow za malych, wlosy popalone z odrostami, niewazne czy po blond farbie czy czarnej czy innej, ja wiem ze ludzie nie maja pieniedzy, ale to juz zakrawa na totalna zenade, co sie stalo z naszymi kobietami, fakt raz na dlugi czas zobacze kobiete zadbana w kazdym calu, ale bardzo rzadko, czemu kobiety nie dbaja o siebie, ludzie mowia ze np w Anglii kobiety niedbaja o siebie, to jest bzdura, Polki sa naprawde bardzo zaniedbane, bylam w Londynie i nigdy nie spotkalam kobiety okolo nawet 40 z odrostami na glowie....

Gość gość
ja widzę coraz więcej otyłych bo to sie rzuca bardziej w oczy niż np. odrosty

Gość gość
Bo większość tych zaniedbanych Polek nie tylko nie ma pieniędzy, ale jest zbyt zmęczona pracą zawodową i drugim etatem w domu, żeby porządnie o siebie zadbać. Przecież mąż gołod***ec nie pozwoli odłożyć sobie na kosmetyczkę czy fryzjera, a w domu też palcem nie kiwnie, żeby kobieta miała czas chociaż te odrosty sobie ufarbować. Ot i wszystko.

Gość gość
to prawda większość kobiet nie ma zwyczajnie kasy na porządne ubrania, na fryzjera porządnego raz w miesiącu, ale otyłość uważam nie wymaga duzo kasy, wystarczy mniej jeść i biegać, bo jednak osoba ktora nie jest otyła wygląda o wiele lepiej niż ktoś kto wygląda jak wieloryb, mówcie co chcecie ale to jest szczera prawda

Gość gość
bo w polsce ludzie nie mają pieniędzy !!!! Czy tak do k***y nędzy tak trudno zrozumieć ??? Kobieta siedzi z leniem w domu, ma na wychowaniu dziec***pracę aw której zarabia 1.200 albo i tej pracy nawet nie ma. I z czego ona ma miec na fryzjerów, kosmetyczki, silownie ? Z czego i kiedy ma miec ten czas. Polscy faceci to farfocel tak samo zaniedbani albo i gorzej w dadatku w niczym nie chą pomagac jaśnie księcia. W tym kraju żyje się tak gównianie że to po prostu brak słów !!!

Gość wystarczy mniej żreć
W Oświęcimiu nie było grubasów

Gość gość
niestety to prawda, Polki są coraz bardziej zaniedbane, pierwsza rzecz ktora zauwazylam w np. supermarketach, ludzie kupuja ogromne ilosci jedzenia, tony slodyczy, a wystarczy pomyslec, odpuscic sobie i przeznaczyc raz na jakis czas to na fryzjera czy porzadne ubranie+mniej utyją

Gość gość
wg waszego widzimisię i ja jestem zaniedbana tak, bo wróciłam z basenu, włosy niesforne, ale umyte w XII miałam fotoodmładzanie twarzy -koszt 1500 zł i co..latam w dersie..tez jestem zaniedbana, bo bez tipsów i makijażu?

Gość gość
dresie miało być

Gość gość
a zalozycielka tematu to nie polka? jeslipolka to ciebie tez ten wątek dotyczy.

Gość gość
na studiach widzę dużo dziewczyn zaniedbanych, większość pracuje zeby opłacic studia, ale jak one wyglądaja, czy to tak trudno zadbac o siebie???

Gość gość
w dzisiejszych czasach obsesją jest jedzenie, niestety smutna prawda, a nie dbanie o siebie, też widzę jakie ogromne ilości zywnosci ludzie pakują do wózków w sklepach, bo przecież trzeba sie pokazać, moja babcia też zawsze mowiła do mnie, oj jaka chudzinka, piersi wogole wysechły :), dla wiekszosci kobiet szczupła zadbana kobieta jest chora, a gruba czy otyła to zdrowa

Gość gość
moja kolezanka, nie pracuje ma bogatego meza, a jest tak zaniedbana ze hej, jej maz starszy o 10 lat natomiast wyglada na 60, kolezanka ma 37, wyglada mlodo, ale jest zaniedbana, kupuje tony jedzenia, a nigdy nie chodzi do fryzjera, kosmetyczki, nie maluje sie, nie maluje paznokci, kiedys jej maz przyniosl jej malutka walizeczke, pokazala mi a tam zestaw do makijazu, prosil ja zeby sie czasem umalowala i nalozyla spodnice, ja pytam czemu tego nie robisz: a ona a po co?

Gość gość
A działa to odmładzanie?

Gość firifara
No tak... za to polacy wyglądają dobrze, są zadbani i nie chodzą w dresach...