Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem

Polecane posty

Gość gość

kurcze, nie wiem co robic.... jsk odmowic koledze zaproszenia na kawę. nie chce z nim isc ale nie chce tez zeby zle o mnie myslal bo w sumie mamy wspolnych znajomych i czesto sie spotykamy razem... denerwuje sie ta sytuacja; wiecie ze dla swietego spokoju pozlabym ale wiem ze on moze a duzo pomyslec o tej sytuacji i bedzie jeszcze gorzej.

Gość luisssa
tez tak kiedys mialam. nie przyjmowal 'nie' do wiadomosci. w koncu na odczepnego sie zgodzilam. poszlam i zamawialam wszelkie mozliwe napoje tak ze skonczyla mu sie kasa i finito. przeszlo mu. nie robie tak, ale ten nie dal sobie wytlumaczyc ze nic z tego nie bedzie. mozna sie tez umowic i nie przyjsc. jak spyta dlaczego, to powiedziec prawde. i jesli znow sie umowie, to nie przyjde, to tak dla jasnosci w przyszlosci.

Gość gość
ja nie umiem powiedziec nie, bo nie wiem jak.

Gość luisssa
normalnie, nie, dziekuje i juz. jak pojdziesz to tylko mu nadzieje zrobisz.

Gość gość
niby tak ale to moj znajomy, nie chce mu przykrosci zrobic.

Gość gość
masz 10 lat? kazdemu nie odmówisz, bo przykro sie moze zrobic? jak bedzie chcial seksu to tez nie odmówisz, bo mu sie przykro zrobi? boze, nie szanujecie siebie i swoich potrzeb a potem placz, ze inni was nie szanuja

Gość gość
p.s. nikt ci nie kaze odmawiac chamsko, odpowiadasz czy odpisujesz, ze bardzo dziekujesz ale nie

Gość luisssa
skad wiesz ze zrobisz mu przykrosc? to facet, porazke ma wpisana w kod DNA. polowanie raz sie udaje a raz nie. przyjmie na klate i juz. no chyba ze z tego powodu chcesz sie z nim zwiazac i byc Matka Teresa.

Gość gość
nie mam 10 lat, ale nie chce mu przykrosci zrobic

Gość gość
bo on sie wydaje w porzadku i wiem, ze nie chce mi krzywdy zrobic... dlatego ja nie chce jemu, a w jaki sposob mu odmowic

Gość gość
Osoba wyżej ma racje, chyba faktycznie masz 10 lat. Jak mozna zachowywac się tak infantylnie?? Lepiej od razu przekazac mu własciwy komunikat niż go zwodzić, bo nie potrafisz prostego słowa przekazać. W takim razie idź, zrób mu nadzieję, potem drugi raz zaprosi, tez nie odmówisz, bo będzie mu przykro :D Myslisz, że jak po tylu kawach w końcu się zorientuje ze robiłaś go w balona to nie będzie mu przykro? Tchórz.

Gość sdgdgdd
boże jakim sposobem? masz to przecież napisane ze dwa razy: "dziękuję za propozycje ale nie"

Gość luisssa
ja wysiadam.

Gość gość
jestem tchorzem w tej sytuacji, nie wiem jak to zrobic. wiem jestem glupia, niby prosta rzecz ale taka trudna

Gość sdgdgdd
to wybierz łatwiejsza droge, nie mow mu osobiscie tylko napisz