Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o takich odzywkach faceta

Polecane posty

Gość gość

Np jak na coś narzekam to on mówi żebym przestała brzeczec albo kiedyś powiedział że mnie chyba trzeba z********ic jak się zdenerwował o coś, albo nlbudzilam go jak chrapal a on do mnie powiedział uwal się i lez...czasem jest miły i kochajacy a czasem tak się właśnie do mnie odnosi

Gość gość
wybralas sobie chłopaka z miejskiej zulerii :):D:D to moja diagnoza.

Gość gość
musisz sie wtedy obrazac i tresuj go zeby sie tak nie odnosil moj tez tak prubuje pokazuj mu ze nie lubisz ale obrazaj sie i odchodz zn idz zapalic i nie odzywaj sie dopoki nie przeprosi jaks ie spyta o co chodzi wtedy powiedz "powiedziales do mnie uwal się i lez". On wtedy bedzie przepraszal i mu wybacz.

Gość gość
Albo np mój wujek ciągle pali i on zaczął sobie żartować ze pewnie umrze na raka niedługo...mnie takie żarty jakoś nie bawią, nie wiem jak można tak mówić...obrazilam się wtedy na niego.i ogólnie ma masę takich chamskich zartow

Gość gość
Kryminalista z slownictwem ciula:-)

Gość gość
Ale on taki nie był wcześniej ,nie wiem dlaczego tak się zmienił :( lista to był idealny partner poza tym wyksztalcony, z dobrą pracą więc spodziewałam się ze bedzie inny

Gość gość
nie wiem jak można być z kimś takim :O

Gość biedroneczka123
a wiesz coś o jego rodzicach? Może nie wychowali go w szacunku do kobiet? Takie chamskie odzywki niech sobie zarezerwuje dla kumpli bo jak mówi, że cię kocha i szanuje to coś tu nie gra. Niech się zdecyduje

Gość gość
Obrażam się i on przeprasza tyle że to się powtarza coraz częściej :( a wcześniej był idealny naprawdę... W ogóle on robi dobre wrażenie na ludziach, jest lubiany i w sumie to tylko przy mnie się tak zachowuje

Gość gość
cham to cham bez względu na wykształcenie

Gość Dietta
Podam Ci moją dietę: 720 ryż brązowy 0,2 kg 1440 kasza gryczana 0,4 kg 240 pieczarki 1 kg 270 marchew 1 kg 130 pietruszka 30 dkg 60 kapusta 300 g 100 kabaczek 0,5 kg 430 buraki ćwikłowe 1 kg 290 nasiona dyni 50 gram 200 kiwi 4 sztuki 200 śliwki świeże – 30 dkg 30 cytryna 300 mandarynki 10 sztuk 300 melon 1 kg 60 2 gruszki 460 cztery banany 480 sześć jajek 1730 mięso białe 1,5 kg 1500 ryba 1,5 kg 660 orzechy włoskie obrane 100 g 884 olej 100 g To jest spis produktów na cały tydzień. Po lewej stronie sa kalorie, a po prawej ilość w gramach albo sztukach. Wychodzi ok. 1500 kcal dziennie. Stosuję tą dietę od trzech miesięcy i nie chce mi się po niej jeść, a chudnę ok. 1 kg na tydzień.

Gość gość
Jego tatą jest bardzo fajny a przynajmniej taki się wydaje, mama chyba ma trochę takie podejście ze kobieta powinna uslugiwac facetowi bo sama mu podaje wszystko pod nos jak do niej przyjedziemy

Gość firifara
typowy narcyz socjopata

Gość gość
u mnie to samo tesciowa podkladalo pod nos do mamusi hamskie odzywki do mnie tez próbował ale szybko sie oduczył pamietaj chcesz szacunku sama sie odnos z szacunkiem do neigo a jak nie pomaga to sie obrazaj wychodz niech przeprasza pamietaj ze za 2gim razem kara ma byc dluzsza dotkliwsza moze nie zrob herbaty jak prosi poweidz "nie zrobię poniewaz mnie nazwales idiotka" powinien przestać

Gość gość
Teraz mi ciężko bo zdążyłam się zakochać zanim się taki stał...myślę nad rozstaniem ale też mi ciężko bo czasem potrafi być naprawdę idealny a czasem tak się do mnie odzywa.

Gość gość
jak nie pomoze i to dawaj jeszcze wieksze kary mow tez i chwal doceniaj dobre zachowania mow tez ze maerzysz no o kwiatkach i uciesz sie jak jest mily

Gość gość
moj w ten sposob wyladowywal sie na mnie powiedzialam sluchaj wiem ze masz problemy w pracy ze cie zwolnili ale NIE WYLADOWYWYUJ SIE NA MNIE. prosto i wyraznie. tobie nie wysdzlo nie ejst to MOJA WINA moge cie pocieszyc wysluchac ale badz dla mnie mily. Poskutkowalo teraz moj wyzywa sie bardziej na pracownikach ma opinie s*****lowatego szefa ale ja przynajmniej mam spokoj. oni musza sie na kims wyzyc ja tak to widze. najlepiej jak nie bedziesz to ty.

Gość gość
On często mi przynosi kwiaty itd ale co z tego jak zachqike taki jest... Albo ma masę chamskich odżywek w stylu ze chce mu się srać pierdziec itd

Gość gość
powiedz "nie interesuje mnie to, naprawdę" z bardzo poważną miną i dystansem, zrobi mu się BARDZO głupio.

Gość gość
Słuchaj tych larw to zostaniesz sama, one mają lepszych, dostają wp*****l dwa razy w tygodniu i słyszą ty k****, ty szmato, d***** itd. a nie pierdy o brzęczeniu :D

Gość biedroneczka123
mam podobnie. mi dzisiaj przez telefon powiedział nara i rzucił słuchawką. tylko dlatego ze byłam zmęczona i nie miałam ochoty przychodzić na seks. Już mu powtarzałam ze ma się tak nie odzywać do mnie. nie skutkuje. z kolei dawać w pysk nie wypada, strzelanie fochów? co ja w przedszkolu jestem? chyba ze w rozmowach z nimi trzeba się zniżyć do ich poziomu...

Gość gość
olalbym natychmiast takich gosci, ale skoro chcecie to ponizajcie sie

Gość gość
No mój też potrafi się o byle p*****le obrazić i mnie wyzwac ..a przy rodzinie czy kolegach nigdy tak nie mowi. Postaram się na niego bardziej obrażać ale nie wiem czy to coś da.... Musiałby chyba poczuć ze moze mnie stracić bo chyba już poczuł się za pewnie. Bo kiedyś się ciągle starał chyba dlatego że się bal ze mogę odejść w każdej chwili