Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózek proszę o opinie

Wózek proszę o opinie

Polecane posty

Gość Wózek proszę o opinie

jestem zainteresowana poważnie wózkiem Inglesina Classica Balestrino kolor Betula, głęboki i spacerówka , bez fotelika . Czy któraś z Was użytkowała taki wózek , a może koleżanki mają albo miały, jakie odczucia, czy byłyście zadowolone ???

Gość Seltia 23
wrzucam linka to może będzie łatwiej : www.sklep-tosia.pl/inglesina-classica-balestrino_p147

Gość gość
up

Gość KarolaMu
Ja osobiście w życiu nie dałabym tyle pieniędzy na wózek,ale ogólnie wózek ładny wizualnie

Gość gość
KAROLA MU: a może jest bardzo wygodny, fakt drogi: głęboki i spacerówka to wydatek 4500 zł :(

Gość KarolaMu
Nie zaprzeczam może i jest bardzo wygodny,ja za swój 3 w 1 zapłaciłam 1250zł i też jest bardzo ładny i wygodny,ma duże koła,można kupić fajny wózek i to dużo taniej

Gość KarolaMu
Wybór i tak należy do autorki postu;-)

Gość gość
chooynia z grzybnią, wygląda jak trumna :/

Gość gość
ładny ładny, elegancki. Aleeee drogi :(

Gość gość
poczytaj opiniena bangla. Jadą po tym wózku:D masakrycznie.

Gość gość
mi sie nie podoba.. i okropnie drogi.. za ta cene mozna miec 2 dobre wozki.. ale o gustach sie nie dyskutuje jesli autorke stac i sie jej podoba to niech kupuje :)

Gość gość
piękny, ja słyszałam - czytałam, ze wózek jest ok, super wygodny dla dziecka :)

Gość gość
widziałam w realu, cudo :)

Gość gość
Nie chce nikogo obrazić ale wózek 3 w 1 za 1200 zl to chyba nie jest wózek? Fotelik pewnie bez testów, gondolka cala z plastiku, bez do tej wentylacji w lecie i zimie, jedzie pewnie na wysokości kolan a matrial którym wózek jest pokryty pozostawia wiele do życzenia nie tylko pod względem estetycznym. Spacerowka pewnie tak wyprofilowana ze dziecko nie siedzi prosto a z gondoli trzeba wysadzać juz po 7 miesiacach bo malec ledwo sie mieści. Kazdy ma jakieś priorytety, trzeba je najpierw ustalic a potem szukać wózka. Nie mam nic przeciwko droższym wózkom (bo ten co podalas to srednia polka cenowa a mozna w niej znaleźć wiele interesujących modeli) osobiście mam bebecara 3 w 1, polecam sie zapoznać z oferta bo maja wiele fajnych modeli, cenowo chyba są trochę tańsze, a wózek jak limuzyna. Wygodny, jedna z większych gondoli - szczególnie dobra dla dzieci urodzonych w polowie roku kiedy to w marcu maja 8-9 miesięcy i spokojnie mozna w śpiworze duże dzieko polozyc spac w gondoli (bo jednak tam jest cieplej niż w spacerowce) i wiele innych zalet ale musisz sama sie zastanowic, najlepiej pocztac opinie innych i zobaczyć wózek przed kupnem, porownac z inna tańsza firma.

Gość Inglesina śliczna
polecam , polecam, polecam. Same plusy, no może minus to cena . bardzo wygodny, duży, buja dzieciaczka cały czas, jest śliczny , zwłaszcza kolor betula. Na razie użytkuję głęboki i jest super :)

Gość gość
Ja mam wózek za 3500 zł i nie wyobrażam sobie mieć tańszego. Różnica jest ogromna, porównuję w wózkami koleżanek. Te osoby, które mają wózek za np 1500 zł a w życiu nie korzystały z droższego nie powinny się wypowiadać... Nikt mi nie wmówi, że wózek za 1500 jest równie dobry co za 3 000 czy więcej. ..... Wizualnie wózek podoba mi się :) z tym, że gustuję w innych, lubię skrętne koła. Ja kupiłam chicco i-move. Nie korzystałam, nie widziałam na żywo, nic o nim nie słyszałam... dlatego jedyne co mogę pwoeidzieć to to, że jest ładny :)

Gość elewera
ja widziałam na żywo kilka razy, faktycznie jest prześliczny, zwłaszcza w jasnych kolorkach . Robi wrażenie .Myślę, ze warty swojej ceny :)

Gość gość
up

Gość gość
Hej, ja także jestem zainteresowana zakupem tego wózka tyle że głęboki + fotelik bez spacerówki bo nie do końca nam się z mężem podoba. Wózek jest genialny, piękny, duża gondola, mam tylko problem co do koloru - wiem że niby kolor betulla jest bardzo ładny chociaż nie widziałam jeszcze go na żywo, ale też jest ładny biało-granatowy, tylko niby buda płowieje jeśli ktoś rodzi na wiosnę i latem to odradzają. Czy do dziewczynki może być biało-granatowy wózek czy odpowiedniejszy będzie w kolorze betulli? Pozdrawiam P.S. Może ktoś ma zrobione zdjęcia jaki kolor na żywo ma wózek w kolorze bettula. Proszę o fotkę