Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

operacja

Polecane posty

Gość gość

jak sobie poradzić z lękiem. boję sie tak po prostu sie boję

Gość gość
Nie bój się.Nie pocieszam Cię,sama jestem po kilku już,powiem Ci że naprawdę nie warto się zamartwiać,szkoda zdrowia.To idzie tak szybko ze nawet nie masz czasu zeby się bać.

Gość gość
mialam juz operacje. strasznie to przezylam. ogolnie mozna powiedziec, ze ..jakos przezylam.wtedy bylo rzczywiscie na szybko bo bylo zagrozenie zycia. dzis mam wyznaczony termin i chyba naprawde boje sie tego czasu jaki zostal do godz zero :( ogolnie mam obawy

Gość gość
Czekałam na operację tarczycy z guzem 8-mio cm 5,5miesiąca więc był to czas przemyśleń,nieprzespanych i przepłakanych nocy.Teraz żałuję,odebrało mi to dużo zdrowia i przybyło siwych włosów.

Gość gość
jestem po operacji kregoslupa nie boj sie bedzie dobrze

Gość gość
Trgo nie wiesz co bedzie,wiemy tylko o tym co jest,a co bedzie,ho ho ho

Gość gość
tarczyca nawet z guzem nie robi przerzutu, wiec Twoje obawy byly tylko emocjonalne mnie emocje roznosza ­ kregoslup bardzo powazna instancja w organizmie dobrze ze wszystko w Twoim przypadku okazalo sie sukcesem jesli chodzi o mnie to...wyniki nie sa zbyt obiecujace

Gość gość
mi tez nikt nie mowil ze bede chodzic ale trzeba byc dobrej mysli

Gość gość
staram sie myslec pozytywnie opis z tomografu rozwiewa dobre mysli obraz zmiany nie nosi cech zmiany łagodnej

Gość gość
zrob cos kapiel posluchaj muzyki zeby nie myslec

Gość gość
03.01.14 [zgłoś do usunięcia] Kobieto,powiedz że żartujesz??? jesli nie masz wiedzy to nie pleć głupot.Tarczyca daje przerzuty na węzły chłonne a pózniej to już leci

Gość gość
z tego co mi wiadomo tarczyca nie daje przerzutu chybga ze guz jest zlosliwy to nie ma dyskusji znam wiele kobiet ktore poddaly sie operacji sugerujac sie samym guzemi okazalo sie, ze zycie bez tarczycy nie jest takie proste a mogy zwyczajnie sie nie operowac

Gość gość
No na tej zasadzie to wszystko sobie powycinajcie i bedzie spokój napewno,wieczny spokój

Gość gość
ale tak jest kobiety masowo poddaja sie operacji usuniecia tarczycy. a w przypadku tego gruczolu wystarczy zmienic diete i tarczyca chormony nie szaleja wyjatek to wskazanie do usuniecia z przyczyn nowotworowych a tego nie neguje nie kazdy guz jest rakiem to wie niemal kazdy

Gość gość
Wiem,ze tak,jest bo ludziom łatwo wcisnac kit,ze jak wytniesz migdałki to bedziesz miała spokój teraz tak zaczyna sie mówic o tarczycy,woreczku zółciowym czy wyrostku robaczkowym,itd.

Gość gość
wolalabym by w moim przypadku tez nie bylo koniecznosci usuwania tego w czym rozwija sie cholerny guz

Gość gość
No i nie ma takiej konieczności,wiec w czym problem???

Gość gość
jest koniecznosc guz roznosi swad zlosliwosci

Gość gość
03.01.14 [zgłoś do usunięcia] pierdu,pierdu ale wg ciebie najlepsze jest nano,soda i gerson,wtedy wszystkie guzy nikną jak kamfora . Dodam jeszcze że potrzebny ci sł.ort.

Gość gość
autorko pomyśl że przejmujesz inicjatywę i robisz coś ku wyzdrowieniu lepsze to niż się poddawać i tkwić w marazmie czekając na rozwój wypadków ty przejmujesz inicjatywę i ty decydujesz o swoim zdrowiu powodzenia i dużo pozytywnego myślenia

Gość gość
03.01.14 [zgłoś do usunięcia] a kto ci taka wiedze przekazał ze aż ci wiadomo:)

Gość gość
O tarczycy nie macie zielonego pojęcia,wiec proponuje sie nie wypowiadać. To co potrafi zrobic z całym organizmem nawet jesli guz nie jest złośliwy to tylko wiedzą ci ktorzy maja ten problem.Maleńkie można leczyć a duze trzeba usunąc bo raz że dusi a drugie ze moze zezłosliwieć.

Gość gość
takie chodza opinie a opinie sa jakie sa ­ przejmuje inicjatywe i koncze dyskusje ktorej nie powinnam rozpoczynacz mal mam argumentow to raz a dwa nie potrafie bronic swojego zdania dzekuje za dobre slowa i nikogo swoimi nie chialam urazic, czy obrazic zwyczajnie chcialam napisac o swoich lękach bo to chyba ludzkie i naturalne

Gość gość
Raczej tarczyca nie jest przyna problemów a tylko objawem,guzy same z siebie nie powstaja,musi byc jakas przyczyna takiego stanu rzeczy,wszystko da sie wyleczyc i niczego nie potrzeba wycianac,to przeciez powszechnie wiadomo

Gość gość
oho troll adas juz pisze swoje madrosci zaraz nano srebro i terapie gersona bedzie polecał

Gość gość
Nie wiemy co bedzie polecała trolka ortograficzna,wiec nie uprzedzajmy faktów nie jestesmy jasnowidzami oho!!!

Gość gość
Panie Adamie,my już Panu dziękujemy.Takich autorytetów medycznych nikt nie słucha. Na dobranoc tylko poprosimy nutke o jedności:)

Gość gość
bo tu zadnych autorytetów medycznych nikt nie słucha,bo nie ma ku yemu podstwa,cała nute,czy pólnute??ortograficznej dziekujemy

Gość gość
Bo tru autorytetow nie ma i nie było,jest jeden ale przygłup ktory uwaza sie za medyka bu ha ha ha

Gość gość
Nigdzie nie ma autorytetów tylko same przyhłupy z ortograficzna na czele bu bu bu bu ha ha ha ha ha