Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annna    aaaaaaaa

widzieliscie pomysł Twojego Ruchu zeby wreczac ksiedzom po koledzie kupony dla

Polecane posty

Gość annna    aaaaaaaa

ubogich? w skrocie streszcze: twój *****czyli były ruch palikota chciał porozsyłać ludziom kupony, na których jest napisane m.in ze "Kościół w swojej pogoni za gromadzeniem majątku i dbałości o wystawny tryb życia nie interesuje się losem dzieci ubogich." innymi słowy, chodzi o wręczenie takiego kuponu księdzu, mowiac mu, ze te przykładowe 50zł które miałam mu dac, przekaze biednym dzieciom a teraz mój komentarz jako ATEISTKI wy y****i pederaści, chooj wam do tego, kto, ile i na co przeznacza swoje pieniądze! wy się lepiej zajmijcie wlascicielami firm (fryzjerzy, male sklepy, sprzedaż internetowa) którzy co miesiąc muszą oddac 1000zł!!! haraczu dla zusu i to bez względu czy wlasnie zarobili 500zł czy 5tys.

Gość annna    aaaaaaaa
up

Gość gość
zajmijcie się także dochodami lekarzy, adwokatów, radców prawnych, dlaczego oni nie posiadają kas fiskalnych i nie płacą podatków tak jak każdy przedsiębiorca

Gość gość
bez kitu, bylam kiedyś z chłopakiem u neurochirurga, za 10-minutową wizytę zapłacił 300zł, w ogole u tych konowalow zostawił majątek i nic mu nie pomogli, tylko tak odsylali w końcu poszedł do kręgarza i ten za jakies grosze nastawil mu kręgosłup i po problemach

Gość gość
podbijam bo dobre

Gość gość
up

Gość gość
dobre :D ale od lekarzy bujaj wory autorko,to ciezki kawalek chleba (pomijajac partaczy, szczegolnie wielu dentystow :/ ) w ksazdym razie ja tam pieniedzy na kosciol i na schronisko dla psow nie zaluje,a biedne dzieci? coz , i tak beda biedne kasa im nie pomoze, jak sa z patologii a jak nie sa to poradza sobie

Gość gość
czyzby r/uch chcial zyskac elektorat wsrod biedoty? :classic_cool: wczesniej targetem byla mlodziez cpunogenna teraz marginesy? a moze ja chce zeby ksiadz mial wypasione auto? zabronicie mi? nawet niektore salony daja ksiezom znizke i bardzo dobrze! chce by kosciol oplywal w bogactwo! a biedota i tak wszystko przeje przechla i wysra,a poza tym w dawnych czasach ludzie chronili sie w kosciolach, do ksiazek poslowie!!!!! nie chowali sie ludzie w karczmach czy r\uchalniach a w kosciolach

Gość gość
Jako radca prawny nie posiadam kasy fiskalnej, jednak mam obowiazek wystawic fakture Vat! Place Vat jak kazdy przedsiebiorca, zus, wiec nie czepiajcie sie radcow czy adwokatow!!!

Gość gość
rewelacyjny pomysł ja bym tym pasibrzuchom nawet kopa w ryja nie dał, kler do kamieniolomów

Gość gość
No tak ale odnośnie tego zusu i księży to oni i tak dostaną nie płacąc, inni się zrzucą co konkordat zapewnia. Są zwolnieni ze składek :O

Gość gość
a ciebie to boli bardziej niz politycy pasibrzuchy ? ktorzy kradna wieksze pieniadze doprowadzajac ludzi do biedy? to nie przed kosciolami ludzie sie podpalaja

Gość gość
a czy ksiądz jak idzie po kolędzie to wymusza kasę? jak ktoś chce to daje kopertę i to jego sprawa, jak jest taki biedny to niech nie daje i nie kupuje piwska i papierosów i weźmie się za jakąkolwiek robotę, a nie doi od społeczeństwa

Gość gość
dawajcie, dawajcie :)