Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet NIE KUPUJCIE KREMÓW DO TWARZY bo one nic nie dają

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze wierzycie w reklame i bajki, ale one po prostu nie działają. Naskorek i skora nie przepuszczają substancji z zewnątrz, w przeciwnym razie bysmy nasiąkały jak gąbka spalinami i resztą syfu. Skladniki kremow mają zbyt dużą mase cząsteczkową by przejść przez naskórek. Zamiast wyciągów z roznych cudów przechodzą...chemikalia, pochodne ropy naftowej, parabeny, konserwanty. Nie dajcie sie nabierac, krem was nie odmłodzi. Jeśli chcecie się paćkać to używajcie kremów bio, eko, naturalnych czy jakkolwiek by sie nazywaly, nawilzających i tyle.

Gość gość
zgadzam się z tobą. jak już wystarczy od czasu do czasu w trakcie kąpieli łyżka oliwy z oliwek lub pestek winogronu jak ktoras ma cere bardzo sucha. i maseczka ze szmatki nasączonej extra mocna zieloną herbatą na 15 mnut 3 x w tyg. mam 37 lat i nigdy niczym się nie smarowałam. lat dają mi mniej :)

Gość gość
zamiast kremu lepiej kupic karnet na basen, nowy rower czy zaoptrywac sie w lepsze żarcie 🖐️

a myślisz, że nie przesiąkasz całym tym syfem w którym żyjesz? Jak myślisz, dlaczego ludzie żyjący w mniej zanieczyszczonych miejscach wyglądają lepiej?

Gość gość
Kobiety z UK wyglądają strasznie staro, masowo umierają na nowotwory. Anglia to jeden z najbardziej zasyfionych obszarów UE

Gość gość
zapewniam ze nie ma gorszej cery 35 nie paląca letnia mieszkanka bytomia od 35 letniej mieszkanki biełego stoku ale palącej

Są takie regiony gdzie powietrze jest czyste, a ludzie wyglądają zdrowo :)