Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nic nie rozumie

BETA HCG a NUVARING

Polecane posty

Gość Już nic nie rozumie

Moje Kochane Forumowiczki;) sądzę, że uzyskane odpowiedzi co nieco namieszają mi w głowie, ale cóż:) Próba nie strzelba... Stosuje od ponad roku NUVARING:) i nic w jego stosowaniu się nie zmienia tzn. nie jest wyciągany, tygodnie dobrze policzone itd. Zawsze pojawiało się krwawienie z odstawienia. Jednak z miesiąca na miesiąc było w późniejszy dzień i dodatkowo było coraz bardzie skąpe. Aż ... znikło. Problem znikającego krwawienia dokładnie tak samo przerobiłam przy YASMINELLE. Zrobiłam więc test- wyszedł negatywny i założyłam krążek. Za poradą lekarza zresztą. Uznałam bowiem, że w ciążę mogłam zajść w jakoś w 2 tygodniu stosowania( bo wtedy kochałam się z mężem) ... potem w 7 dniowej przerwie... i krwawienia brak. Skoro już krwawienia nie było ... no to założyłam, że test da jakiś ogląd na sprawę. Dla pewności zrobiłam test Beta HCG noooo i wynik to <1 .... 0-2.7 Oznacza brak ciąży... ale jakieś teorie snują się po Internecie, że to nie jest dobry wynik, za kilka dni umówiona jestem na USG... no i powtórzę test... ale czy ktoś miał podobną sytuację??? Może coś podpowiedzieć?

Gość takie tam333
dlaczego wynik <1 miałby być nieprawidłowy? bo nie nie wiem dlaczego tak myslisz

Gość Już nic nie rozumie
Bo niektórzy (oczywiście znawcy Internetu) sugerują, że to wczesna ciąża lub pozamaciczną ... lub inne schorzenia...