Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie racje praca w Anglii w sklepie na kasie to prestiz

Polecane posty

Gość gość

Ciezko sie dostac jak cholera i zbyt wiele Polek i Polakow tak nie pracuje...

Gość gość
czemu tuta robicie to samo gowno co w PL, praca na kasie to zaden prestiz tylko normalna praca, jeszcze troche a bedziecie pisac, ze ta praca to gowno, tj to robicie w PL.. ze kto pracuje na kasie to smiec... Wy ciemniaki polskie nie macie szacunku do zadnej pracy oprocz dyrektorskiej, wiec nie zaslugujecie zeby jakakowiek miec, bo szanowac ludzi nie potraficie bez wzgledu na to co wykonuja...

Gość gość
Ja majac 18 lat pracowalam na kasie w Anglii jako zajecie wakacyjne

Gość gość
wypowiadaja sie chyba sfrustrowane kasjerki z biedronki, nie moga zniesc ze w UK na kasie siedziec to przyjemnosc, wolno sie kasuje, z klientem mozna milo porozmawiac, nikt sie nie irytuje w kolejce, zadnego pospiechu, w pampersie siedziec nie trzeba.

Gość gość
widzę, że dla młodych Polaków to w ogóle wstydem jest pracować!

Gość gość
W Polsce jakakolwiek praca to juz prestiz....

Gość gość
dokladnie w pl jakakolwiek to prestiz wBiedronece kolo domu mojej mamy codzien przychodza tlumy ludzi z cv a zarobkisa tam ok -1400zl w uk kasierka ma ok 8-9f na h w irlandiiw tesko 12e w niemczech ma 15e wiec praca jak kazdaa inna, ja nie wiem co wy c sie tak denerwujecie PIENIADZE NIE SMIERDZA:) TYLKO TEZEBA MIEC JEZYK OPNKOWANY Ja Z PRACY NA KASIE odlozylam tylke kasy ze mam mieszkanie kupione w pl, i zyje sobie normalnie nie szczypiac sie¬¬¬¬¬¬ dzis sie szuka zarobkku , a nie pracy!ahhaha wiesz co jest wstydem?/ZADNA PRACA NIE HANBI PROCZ MALO PLATNEJ!

Gość asystentka szefa2
kasjer w DE ma 15e na h ?

Gość gość
Nastepny temat prowokacja.

Gość gość
W UK kasjerka 8-9 f /h? Chyba Cie popierodlilo, 6.31/h brutto i ani pensa więcej!

Gość gość
moja mamma w niemczech ma dokladnie 14.70e w uk nie wszedzie daja najnizsza jakk ktos pracuje dluzej to ma wiecej ludzie

Gość gość
Ale kasjerka 8-9 f nie dostanie

Gość gość
szkocja supermarket 8,20f

Gość gość
I ch*j z tego, ja pewnie na kilka godzin, nie caly etat

Gość gość
p*********e az sie kurzy, ja mam 8f na kasie i pelen etat, opcjonalne nadgodziny, pracuje 2 lata. ja widze ze tu w ogole niedlugo kazda praca to bedzie wstyd, juz byly zmywaki teraz widze nagle kasjerka to wstyd. W polsce oczywiscie nikt nie jest kasjerka, sprzataczka, sprzedawca, nikt nie pracuje na zmywaku, w pralniach, nikt nie jest wozna w szkole, nikt nie pracuje w fabrykach, nikt nie jest operatorem wozka widlowego, same biznesmeny i faszionistki chyba. I sekretarki co jak znajda stala prace za 1500zl na reke to uwazaja ze boga za nogi zlapaly. rzygac sie chce jak was sie czyta.

Gość gość
Te glupie tematy zaklada ta sama osoba, moze gora z 3 osoby prowokuja, wysmiewaja sie z innych, sami pewnie siedza na garnuszku u mamy, a w necie wielkie "pany".

Gość gość
Gdzie Ty pracujesz za te 8 funtow na godzine? Na "kasie" i to na caly etat? Co to za sklep niby?

Gość gość
wspolczuje jesli dla ciebie 8 funtow na godzine to taka kwota, ze nie jestes w stanie uwierzyc, ze ktos tyle zarabia.. :o ja pracuje w fabryce miesa, mam 11.50 na godzine, jestem seniorem na produkcji, ale najpierw ciezko zapiepszalam na tasmie za 6. teraz mam wiecej na godzine niz niektore siksy sekretarki w biurze :P pracuje nie po to, zeby sobie powiesic w ramke swoj tytul lub chwalic sie ludziom, tylko po to by miec za co zyc. zadna praca nie hanbi, mam w nosie co myslicie o pracy fizycznej. ja pracuje 6-14 i mam was gdzies.

Gość gość
jasne mamy wam namiary moze podac

Gość gość
im to kasa smierdzi patrze