Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie lubią w gumce

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej

Tłumią doznania. Facet namawia kobietę do łykania tabletek anty albo do innych pierdół aby jemu było wygodnie, a głupie kobiety to robią.

Gość Krul Joolyan
Mniejsze doznanie bliskosci a jesli to jedyny srodek antykoncepcyjny to i element stresu .poza tym czasem trzeba wymieniac w trakcie jak sie wydziela sluz . No niezbyt to dobre rozwiazanie .

Gość Najszybszy w mieście
ale czego nie lubią w gumce?

,,Nic nie trzeba wymieniać w trakcie.Co za bzdury'' Nigdy Ci się nie zdarzyło??

Gość gość
Tłumią doznania. Facet namawia kobietę do łykania tabletek anty albo do innych pierdół aby jemu było wygodnie, a głupie kobiety to robią. **** Ja akurat łykam ze względów zdrowotnych ale cieszy mnie to niezmiernie. Seks w gumce to: - mniejsze bezpieczeństwo (chyba, że zmienia się partnerów to warto się zabezpieczyć przed wenerycznymi chorobami) - mniejsze podniecenie - no niestety ale moment zakładania prezerwatywy jest tak seksowny jak drapanie się po tyłku, więc napięcie spada - jest śmierdzący. Gumki po prostu mają strasznie nieprzyjemny zapach... No ale co kto lubi ;)

Gość gość
Sama łykam tabletki anty, nikt mnie nie namawiał :D Uwielbiam czuć mojego faceta a nie gumę :O

Gość gość
Ale bez względów zdrowotnych też bym się na to zdecydowała. Głównie dlatego, że ten sposób jest skuteczniejszy niż prezerwatywy i o wiele bardziej komfortowy ;)

Gość Stormm
.... To takie lizanie lizaka w papierku

Gość gość
moj facet mi powiedzial ze w gomcw to jest tak, jak lizanie cukru przez szybke

Gość gość
Akurat mój mąż i ja kochamy się tylko w gumce. Jakoś te późniejsze "wycieki" po seksie nie są fajne... W prezerwatywie jest bardziej "higienicznie", jeśli o mnie chodzi.

Gość gościóówka
"moj facet mi powiedzial ze w gomcw to jest tak, jak lizanie cukru przez szybke" Ło jezu!! A jak C***owie, skocz z 10 pietra, bo ja tak lubie ekstremalne wrazenia to skoczysz? Panie- do ku....wy nędzy nauczcie sie dbać o siebie i myśleć o sobie. Partner naich mysli o sobie. Niech każdy myśli o sobie!!!

Gość gość
moj partner powiedzial, ze gumka go nieprzyjemnie uciska no i ogolnie ma mniejsza przyjemnosc w gumce. Zreszta ja tez nie przepadam za ta metoda antykoncepcji. Biore pigulki (zaczela ze wzgledow zdrowotnych, a potem juz z nimi zostalam z wlasnego wyboru), nikt mnie do tego nie zmusza. Tak jest przyjemniej dla nas obojga.

Gość gość
gościóówka to dlaczego nie całujesz się przez folię czy szybę tylko pchasz się do faceta z ryjem bezpośrednio? :P

Gość gościóówka
Masz dzieci? A powiedział Ci lekarz ,ze przy długotrwałym dostarczaniu szutcznego progesteronu do organizmu możesz urodzić dziecko z wodogłowiem, jest większe ryzyko na mnogie ciąże? Po odstawieniu możesz w ogóle nie moc zajść? Pigułki są czasami po to by wyregulować układ hormonalny , gdy kobieta ma za wysoki poziom testosteronu, wypryski na twarzy, plecach i piersiach, nieregularny okres. Ale te kobiety , które mają prawidłowy układ hormonalny nie powinny się truć nadmiarem hormonów. Jakiś ciemnogród panuje, bo facet tak chce, bo nie czuje!! To niech sam wpieprza hormony.

Gość gość
wchodząc w partnerkę bez gumy doznamia moje jak i partnerki sa lepsze. Penisem lepiej sie pociera pochwę i łechtaczkę przez gumę nie ma styczności członka z ciałem kobiety

Gość gościóówka
Ja to wszystko rozumiem. Wiem ,ze tak jest. Ale primum non nocere. Zdrowie jest najważniejsze. Nie rozumiem czemu to baby mają się truć hormonami ? Taka Anna Grodzka ? Hormony z faceta zrobiły kobietę. Bawić się i to latami hormonami? Chcecie sexu bez gumy? Ok! Macie tyle kasy by wychować tyle dzieci ile razy wam się chce? jak nie macie to s**********.cie na Marsa!!

Gość gość
Gościówka masz coś z głową :D

Gość gościóówka
Straszny ciemnogród tu panuje. Słyszałam dziś ,ze w krajach afrykanskich ludzie dożywają max 47 lat, i jest to potwierdzone badaniami . Wiekszośc umiera na HIV, HPV , kobiety w trakcie 12-ego porodu , bo faceci nie używają gumek. Chcecie tak? To może w ogóle cofnijmy się o kilkadziesiąt lat w rozwoju. Wyrzucmy kompy, komóry, mp3, lodówki- wpieprzajmy pokarm z pleśnią, odetnijmy elektryczność i inne media..

Gość gość
Ale wchodząc w pochwę i posuwając bez gumy to akie romantyczne i przyjemne. Czuć idealnie pochwę partnerki. Wacuś pocierany o pochwę lepiej się wpasowuje.

Gość gościóówka
Już napisałam ,ze zgadzam się z Tym. Jednakże chcecie naturalnego sexu w dzisiejszych tak niebezpiecznych czasach? W związkach bez zobowiązań gdzie dzisiaj ta kobieta uprawia sex z Tobą jutro z Twoim kolegą? Czy na odwrót? Napisałam - to może w ogóle wróćmy do natury . I nie pierzcie mózgów kobiecych bo wam się chce bzykać bez gumy. Sami się wykastrujcie, czy bierzcie hormony. Hormony są niebezpieczne. Kazdy lekarz powinien uświadamiać. Sa czasami lekarstwem- ale przedawkowanie(czytaj. dostarczenie estrogenów sztucznie, gdy organizm tego nie potrzebuje) wiąże się z nieodwracalnymi skutkami ubocznymi. Mam kolegę, wstrzykiwał sobie hormon wzrostu. dziś ma piękną klatę ale i jest impotentem, ma również problemy z przerostem mięśnia sercowego, musi być pod stałym nadzorem kardiologa. Tak się koncza zabawy hormonami.

Gość gość
bo jak się gumka zsunie to potem pół dnia trzeba się grzebać w wędzonych rybach aby ją wyciągnąć

Gość gość
W gumce jest najlepiej. Po pierwsze: facet nie nabrudzi Po drugie: facet nie zarazi, każdemu może się zdarzyć zdrada, którą się ukrywa przed partnerką/partnerem Po trzecie: gumka nie wpływa na organizm męski i kobiecy tak jak inne metody antykoncepcyjne, hormony, wazektomia Po czwarte: w gumce mężczyzna może dłużej uprawiać seks niż bez gumki, więc jest lepszym kochankiem. niektórzy za zmniejszenie doznań chwalą obrzezanie, a tutaj gumka i też jest efekt Po piąte: w gumce nie jest po bożemu, więc to dodatkowo stymuluje, taki zakazany owoc Po szóste: są gumki z fajnymi wypustkami, które dodatkowo pobudzają, są czarne gumki, w których penis wygląda jak w lateksie, czyli super Po siódme: facet jest pewny, że kobieta nie wrobi go w dziecko i w razie wpadki nie będzie miał pretensji

Gość gość
no tak jesst no tak wlasniew no bo tak jest sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta potem latwo :) www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Nie lubimy z gumą bo guma to dodatkowa inwestytzja w tzipe :P szczególnie balonowa :D

Gość gościóówka
Amstaf kur..&..wa na gumy cie matołku-gołodupcu nie stać? A bzykać się chce??