Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Picie drożdży

Polecane posty

Gość gość

Helo babki:) Pomóżcie..od poniedziałku chce zaczac pić drożdże..wyczytałam że efekty sa super - mam ylko pytanie - o efekty uboczne i czy to do końca jest zdrowe mam bardzo słabe włosy i paznokcie - cera tez pozostawia wiele do zycienia - odtsawiłam tabletki anty - staramy się z mężem o dziecko.. Pytanie czy w mojej sytuacji picie drożdży jest wskazane - wyczytałan na medycznym portalu, że kobieta w ciązy może pić drożdzę ale może ktos powie z doświadczenia? No i pytanie - rano pije wode z cytryna i miodem - 20 minut przed śniadaniem... To kiedy te drożdże?mozna na noc?

Gość gość
Pmiętaj że drożdze trzeba zalać wrzatkiem bo musisz je zabić, bo jesli tego nie zorbisz to wyrzadzisz sobie wiecej szkody niz pozytku. Najlepsze drożdze to piwowarskie, o wiele cenniejsze od tych piekarskich. Mozesz pić w kazdej dowolnej porze dnia.

Gość gość
Dziękuję...czyli zalewam wrzątkiem.. a jak je odstawie troszkę żeby ostygły to nic sie nie stanie?

Gość gość
nano srebro lepsze lub soda

Gość gość
lubie bardzo pic dordze tak bardzo no tak wlasniie no bylo juz na ten temat gadanie i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ