Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjalalalalaxdxd

Co mam robic jak wypije to mnie kocha a na trzeżwo kolezanka

Polecane posty

Gość Alicjalalalalaxdxd

Ja mam 18 on 22 spotykamy się już prawie rok na imprezach gdzie często jest alkohol on jak wypije wtedy mówi że mnie kocha przytula całuje i czuje że mu zależy na ogół jest nie śmiały . Jak pije z kumplami potem dostaje sms ze mnie kocha chce żebym była obok na nast. dzień za nie przeprasza. A gdy piszemy na trzeźwo to on traktuje mnie jak koleżankę mam tego dosyć nie wiem co robić

Ooo też kiedyś tak miałam podobał mi się koleś z naszej paczki jak wypiliśmy wszyscy to zawsze przytulał mnie i całował a na drugi dzień jak sie spotykaliśmy to jak koleżankę mnie traktował żartował itp ale nic więcej i się uśmiechał nieśmiało . Dałam sobie spokój bo ta jego nieśmiałość była dobijająca .

Gość gość
dać sobie spokój z pijakiem i jego pijanym towarzystwem, szukaj trzeźwego faceta, chyba że jesteś imprezowiczka to złap jego na dzieciaka i pijcie razem

Gość gość
znajdz sobie kogos kto nie potrzebuje alkoholu do opowiadania bajek 🖐️

Gość Alicjalalalalaxdxd
troszkę się już przyzwyczaiłam do niego i już próbowałam odzwyczaić się ale jak wypije to mnie ciągnie do niego jeszcze bardziej

Gość Alicjalalalalaxdxd
i najgorsze gdy się zbieram na odwagę pogadać i mówię spotkajmy się pogadamy o nas i co dalej bo ja już nie chce takich spotkań po pijaku to on nigdy nie może. Ale jak pijany to przychodzi i wielce do rozmowy i przecież cię kocham to po co to robi ? Pomóżcie bo ja nw już co robić

Gość gość
podajcie się razem na odwyk to może coś z tego będzie, a tak nie macie żadnej przyszłości bo oboje lubicie pochlać