Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina102

Serial dokumentalny przedszkolandia

Polecane posty

Gość karina102

Od dziś w soboty na TVP 1 lecą powtórki serialu dokumentalnego "Przedszkolandia". Bardzo interesuje mnie dalsze losy, które występowały w serialu, Najbardziej Marty z orientalną urodą. Jako 10 latka oglądałam serial z wypiekami na twarzy i żałowałam, że trwa tylko 30 minut. Może ktoś wie, albo sam brał udział. Przedszkole Jasia i Małgosi w Warszawie.

Gość gość
Zastanawiam się czemu ten serial nie leci co dziennie na różnych kanałach. Bardzo fanie wymyślony,prawdziwy,ogląda się go z radością i oczekiwaniem na następny raz. Szkoda że taki krótki,tylko 15 odcinków a np. Klanu ponad tysiąc i podobnych innych badziewnych seriali.

Gość gość Sylwia
Moje przedszkole, wciąż pamiętam te dni gdy spędzałam czas z Maćkiem, Emre, Natalią i innymi :) Także mnie uchwycili w kadrze :P To były piękne czasy, do których z chęcią bym powróciła. :D Ps. Nadal nie lubię chipsów. ;)

Gość gość
Sylwia, macie teraz po 18 lat? Powiedz coś więcej, masz kontakt z reszta grupy?

Gość gość Sylwia
Moja grupa ma obecnie po 16 :) Przez kilka lat była między nami cisza, ale zrobiliśmy spotkanie, nie kadz przyszedł, ale ogólnie strasznie wyrośli :D Obecnie chodzę z dwoma kolegami do szkoły, tylko przykro mi było, gdy mnie nie rozpoznali i nie chcieli nawet pogadać, gdy już się przywitałam.. Cóż ludzie się zmieniają, ale nie przekreślam ich, to wciąż moi dobrzy druhowie :)