Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka sie wychudziła i

Polecane posty

Gość gość

... wazy jakieś 47 kg przy wzroscie.. 174 i zadziera nosa że jest lepsza! kiedys mi zazdrościła bo ja bylam bardzo szczupla, poza tym mam "mniejsze kosci" od niej.. jak ja przytylam pare kg, to ona zaczela sie odchudzac nagle. Ale niewymiarowo wyglada jeśli mam byc szczera, nie pasuje jej do figury taka chudosc. jak wazyla tak z 12 kg wiecej to byla proporcjonalna i pasowalo jej to i nadal szczuplo wygladala bo jest wysoka Inna tez sie mocno wychudzila i potem do mnie porownywala ale do jej budowy ta chudosc akurat pasowala W kazdym razie - jakie macie zapatrywania na takie cos? Zauwazylam, ze wiele dziewczyn ceni taka nadmierna szczuplosc, i sie nia zachwycaja, a na necie popularne sa panie o bardzo waskiej budowie, ale czasami z odstajacym wycwiczonym tylkiem i sporymi piersiami (prawdopodobnie silikonowymi). Podoba Wam sie taka moda? Przyznam że mi się podoba tez fiigranowa sylwetka i chcialabym wrocic do takiej.. lepiej sie wtedy czulam.

Gość gość
skoro sama twierdzisz że podoba ci sie szczupła sylwetka to co sie tamtym dziwisz?:o niech każdy dąży do takiej wagi przy której sie czuje komfortowo

Gość gość
No ja tez, ale miałam wrażenie ze one do takiej wagi dażyły żeby poczuć się lepsze.. bo potem sie do mnie porownywały w kółko. to bylo smutne. Poza tym ja nawet ważąc mało nie miałam duzej niedowagi, tylko jakies 2-3 kg, a ta wysoka kolezanka niedowage ma już bardzo wyrazna.. jak ja zobaczylam na plazy to sie przerazilam.. miala nawet wielkie, dlugie stopy, palce takie mega wydluzone od wychudzenia Jakby to jeszcze okej wygladalo to spoko.. ale niestety nie wygladalo. Dlatego mówię o bezmyślnym podazaniu 'muszę wazyć tyle kilo żeby..' zamiast 'muszę wyglądać tak żeby wyglądać ładnie'. Bo nie kazdemu pasuje takie cos.

Gość gość
chudość jest fajna pro ana górą!

Gość gość
najlepsze są wąskie dupki nie jakies szerokie miednice

Gość gość
Zapewne wyglada jak anorektyczka...No coz, skoro jej sie podoba to niech sie podoba. Moja kolezanka tez sie wychudzila i wstawia swoje zdjecia na FB. Codziennie jakies durne statusy wstawia ale ona jest "attention seeker", 8 lat z poje.....ym mezem - teraz sie rozwodai wiec szuka potwierdzenia swojej atrakcyjnksci u innych. Zalosne to jest wiec nawet nie "lajkuje" jej zdjec i statusow - rozwazam usuniecie jej ze znajomych bo mi tablice zawala jakims go...em :/ To nie jest ta sama dziewczyna, ktora poznalam i nie podoba mi sie to... Zeby nie bylo, nie jestem zazdrosna o jej figure, mam 173 cm i waze 63 kg. Wygladam dobrze i proporcjonalnie, nosze rozmiar 38.

47 kg przy takim wzroście to są same kości ,musi wyglądać tragicznie ... anorektyczka

Gość gość
jeśli chcesz jej pomóc to powiedz jej wprost,że wygląda jakby była chora

Gość gość
Nie pojmuję tego całego szału odchudzania, a swoje ważę, duuużo więcej niż wy.

Gość gość
04.01.14 to pewnie mi powie ze jestem zazdrosna.. one obie maja bzika na punkcie chudosci, takiego az niezdrowego, jak schudly to mysla ze sa laski.. choc jedna jeszcze moze byc, chociaz splaszczala, plaskie cycki i tylek, ale przynajmniej proporcjonalnie wyglada..jej facet na nia nakrzyczal ze tak schudla

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
Jak lubisz wąskie dpki i brak biustu to chyba wybierasz nie tą płeć...

Gość pewna dziwna osoba
Pro ana to idiotyzm. Jeśli twoja koleżanka chce się wychudzić to proszę bardzo, ale nie powinna czuć się lepsza... :o Krągłości są fajne :) a kości nie :) To zdecydowanie bardziej pociąga facetów.

Gość gość
..

Gość gość
.