Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sperma w umywalce

Polecane posty

Gość gość

Masturbowalwm sie nastapil wytrysk w umywalce.Wszystkirle plemniki spluknalem woda przez jakis czas. Po mnie od razy przyszla siostra i myla rece woda dotylala tych mijsc gdzie byly plemniki przejechala dlonia.wyszla z laziwnki po15minutach poszla do ubikacj. Mozliwe jest ze jakies plemniki ssie nie spłuknęly i moja siostra przeniosła na dlo a potem do pochwy. Blagam o odpowiedz.. Spłukiwałem troszkę czasu i pocierałem to miejssce sam dłonią więc chyba nie powinna tam byś plemników.

Gość gość
:D :D :D rób to pod prysznicem głup/ku jak poszla po 15 min to raczej te plemniki by nie przezyly w takich warunkach

Gość gość
"plemniki spluknalem" chyba sperme i nie spłuknąłem, tylko spłukałem :D

Gość gość
czyli mam się czego obawiać czy nie? Błagam o odpowiedź. Czy jest możliwe by jakieś plemniki zostały przecież na umywalce jest ślisko dosyć i jak spłukałem to chyba nic nie było i jeszcze ręką sam pocierałem to miejsce

Gość gość
siostra bedzie w ciazy a ciebie posądzą o kazirodztwo

Gość gość
weź nie żaruj nawet tak pytam sie naprawdę

Gość gość
Nie masz czym sie martwic siostra nie bedzie w ciazy

Gość gość
naprawdę bo się bardzo boje całą noc nie spałem czyli s****a się zmyła z wodą w umywalce i nie mam czego się bać błagam sory żę tak pisze ale się boję

Gość gość
jeśli macała palca w c*pce to będzie w ciąży

Gość gość
a s****a nie spłuknęła się z wodą?

Gość gość
dobrzeze to siostra nie matka

Gość gość
jest jakaś możliwość prosze bardzo kogoś o prawdziwą odpowiedź ja już mam myśli samobójecze jest mi niedobrze z tego strachu mam dość błagam

Gość gość
nie rozumiesz, że wszyscy sie nabijaja z twojej "głupoty"? zapewniam cie, ze nie bedzie w ciazy, nie zabijaj sie! plemniki nie przezylyby w takich warunkach!

Gość gość
nawet w tak krótkim czasie jak 10 minut na rękach giną no i spłukiwałem je wodą nie wiem czy mnei pocieszysz ale naprawdę ze mną jest źle już2 dzień nic nie jem zbiera mnie na wymioty, nie mogę się uczyć a mam ważne sprawdziany i te myśłi to też prawda że mam już dość życia

Gość gość
Oczywiście że może, pójdziesz siedzieć za kazirodztwo bo nikt ci w umywalkę nie uwierzy :P

Gość gość
Pomyśl też o tych z wanny i deski sedesowej, na bank jest w ciąży :P

Gość gość
nie żartujcie ze mnie

Gość gość
Najlepiej z nią szczerze porozmawiaj, uprzedź o możliwej ciąży, bo inaczej może dostać coś w głowę jeżeli nie współżyje z tobą ani z żadnym innym facetem :P

Gość gość
"Plemniki wystawione na warunki atmosferyczne giną dość szybko, a jeszcze szybciej tracą zdolność do poruszania się, przyjmuje się, że giną gdy s****a wyschnie, więc wyschnięte nasienie na dłoni, ubraniu lub pościeli nie jest "groźne". Lepiej jednak umyć dłonie lub członka mydłem jeśli znalazła się na nim s****a zanim dojdzie do kontaktu z narządami rodnymi kobiety. Na powietrzu plemniki są w stanie przeżyć od 0,5 do 4 godzin. Gdy s****a lub preejakulat wyschnie, nie ma w nim żywych plemników. Plemniki w pochwie żyją kilka godzin, ale w jajowodach mogą przetrwać nawet do 5-7 dni." Więc zrozum, że nie ma sie czym martwić, spłukales woda umywalke, poza tym plemniki nie mialy juz zdolnośc***oruszania, Twoja siostra pewnie nawet nie dotknela swoich narzadow rodnych, no i przeciez nie musi miec dni płodnych. a przede wszystkim ona umyła rece (sam tak napisales) Wiec ucz sie do sprawdzianów i sie nie przejmuj

Gość gość
a wy z niego nie zartujcie

Gość gość
wiem że dotykała tych miejsc gdzie były plemniki a potem wytarła się ręcznikiem i za jakieś 10 minut poszła do toalety załatwić się

Gość gość
No widzisz, przy sikaniu przeniosła je do pochwy, jest w ciąży :P

Gość gość
spłukiwała tylko wodą więc sam już nie wiem

Gość gość
i co golą reka sie podcierała? wez wyluzuj człowieku dotykała tych miejsc, ale umyla rece i je wytarła, co ty myslisz, ze Twoje plemniki to sa jakies robokopy, co przetrwają wszystko?

Gość gość
no nie ale już sam nie wiem czyli nie mam się czego bać siostra nie będzie w ciąży

Gość gość
uspokuj sie, ucz sie do sprawdzianów, a masturbacje ogarniaj pod prysznicem

Gość gość
a czy jak polałem wodą to zostały całkiem spuknięte i przecierałem jeszcze swoją dłonią te miejsce

Gość gość
czyli nie będzie w ciąży ? na pewno?

Gość gość
:D wiesz ile zbiegów okolicznosci by sie musialo stac, zeby byla w ciazy... spłukałeś swoją sperme, a jak zostało kilka plemników, to i tak by nie dały rady zapłodnić kogokolwiek, ona uwierz, że użyła papieru do wycierania, a nie własnej reki, no i przeciez ona nie ma pewnie nawet dni płodnych.

Gość gość
nie bedzie w ciąży