Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Nowy temat na blogu prawików

Polecane posty

Gość gość
kobiet wam trzeba i z******* musicie a nie partie zakladacie?

Gość gość
Prawiczandra - Spadaj psycholu.

Gość gość
Jestes bo masz obsesję na punkcie dwóch dziewczyn i bez przerwy o tym piszesz

Gość gość
Panowie a czy Wy poważnie zastanawiacie się nad braniem udziału w wyborach do sejmu? Bo jeśli tak to trzeba by zbierać fundusze na kampanie.

No to do nich proszę pretensje kierować że mają w sobie taki magnetyzm i działają szaleńczo na facetów.

Gość gość
Looser a macie jakieś konto gdzie można byłoby wspierać finansowo PolPraw ?

Gość gość
Trzeba byłoby zadbać o takie sprawy jeśli myślicie poważnie o wystartowaniu jako partia. Palikot zrobił partię w jeden sezon i dostał się do sejmu. Może i Wam się uda. Ciekaw jestem tylko jaki mielibyście program wyborczy.

Gość gość
Wydaje mi się, że bylibyście raczej partią konserwatywną, idącą w stronę polskiej rodziny i utrzymania wartośc***atriotycznych.

Kiedyś tu pisaliśmy dla każdego starego prawika po 300 zł rekomepnsaty. Podatek ściągany od *****czy. ;)

Gość gość
Looser, bardzo blisko do KNP, z drobnymi różnicami?

Gość gość
Loooser pytam poważnie. Rządy ówczesnych partii nie podobają mi się. Europa pogrąża się w lewicowych poglądach, wszędzie szerzy się zatracanie wartości rodzinnych, Gender i inne chore ideologie niszczą ludzi. Wasza partia mogłaby być odpowiedzią na niebezpiecznie zmieniający się świat. Jeśli zbudowalibyście porządny program wyborczy, reform i zmian to jestem pewien w najbliższych latach naszym premierem a może prezydentem będzie jeden z Was prawiczków. Na ten czas mój głos macie i jestem pewien, że sporo innych też zdobędziecie.

Nie wiem czy aż tak dobrze by było, ale pewnie jakbyśmy zarejestrowali i kilka osób by działało, to mogłoby o nas być słychać w mediach, ale pewnie humorystycznie, jak kiedyś Polska Partia Przyjaciół Piwa.

Gość gość
Na początku pewnie nie było by łatwo ale zobacz pana prezesa też ponoć prawiczek a jednak jest szefem jednej z największych partii. Nie od razu Kraków zbudowano. Jestem pewien, że dalibyście sobie radę.

Gość gość
Już widzę nagłówki w prasie: "Skandal, poseł Polskiej Partii Prawiczków przyłapany w burdelu" :D. Ale życzę powodzenia :)

Gość gość
Dominujacy kolor to #FF6000 lub R:255 G:102 B:0 (taki sam jak nick pomarańczowego gościa na Kafeterii)

Gość gość
No właśnie partia by się posypała w krótkim czasie jakby nasi posłowie z******** a mogliby to zrobić jakby się znaleźli w parlamencie bo by tym zapunktowali w oczach kobiet.

Gość gość
Poprawka: #ff6600 nie 6000.

No o tym to nawet nie mówię. Ale już zawsze będziemy starymi prawikami, bo tak jak Peja repreznutje biede, tak my prawictwo. ;) Tak, specjalnie dałem pomarańczowy kolor, jak logo partii - pomarańczowy prawiczek. No i na kafe też jest gość.

Gość gość
ty se zaslug do logo nie przypisuj, to argen wymyślił.

"Już widzę nagłówki w prasie: "Skandal, poseł Polskiej Partii Prawiczków przyłapany w burdelu" x haha uśmiałem się :D

Albo: "Skandal! Poseł PolPrawu widziany z kobietą w kinie. Czy do czegoś doszło?!"