Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciasna pochwa po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Otóż drogie mamy bedac w ciąży czytalam n a kafe wiele teatrów na temat pochwy po porodzie bo wiedziałam ze będę rodzic naturalnie i kobiety które pisały ze ich pochwy SA ciasniejsze zaraz zostały zjechane ze tak nie jest ze po porodzie to wiadro miedzy nogami A ja wam mowie jest to możliwe Dwa tyg temu urodziłam pierwsze dziecko 3250g 55 cm bez nacięć i pęknięć byłam lyzeczkowana a wiec krwawienie juz po tyg ustąpiło Wczoraj minęły dwa tyg od porodu sprobowalismy z mężem sexu owszem balam się ale bólu zero i co dziwne oboje odrazy zauwazxylismy ze jest dużo ciasniej ( dodam ze nie karnie piersią) I co do wyglądu krocza wygląda jak przed ciąża żadnej dziury nie widać a wargi SA nawet mniejsze niż miałam co wygląda estetycznej A wiec jeśli te ktyore tu szczekaja ze po porodzie miedzy nogami macie masakrę to wspolczuje ale nie najezdzajcie na te które mimo porodu cieszą się sexem i SA atrakcyjne nawet tam!

Gość gość
chciałabyś :) tak sobie wmawiaj jak ci lepiej

Gość gość
hahahahah tak na pewno masz ciasniej jak przed porodem, i to 2 tygodnie po dziewczynko rodzących mam nie oszukasz

Gość gość
Mój mąż też mówi, że nie czuje różnicy, choć trochę wydaje mu się ciaśniej, ale myślę, że to kwestia suchośc***ochwy po porodzie bo flora bakteryjna musi się odbudować.

Gość gość
Jak karmisz piersia to macica sie odkurcza i jest tam ciasno. Penis meza wcale nie wchodzil;/ dopieo jak przestalam karmic piersia bylam luzniejszt tzw taka jak przed porodem

Gość gość
każdy ginekolog od razu rozpozna czy kobieta rodziła już po wstępnym badaniu ginekologicznym. I tłumacz tak sobie że jesteś ciasniejsza idiotko :-D

Gość gość
no wlasnie tyylko te idiotki co mowia o wiadrze tak naprawde nigdy nie rodzily sn ,wiec nie maja zadnego pojecia jak jest naprawde.Wymyslily taka spiewke z zazdrosci,bo same juz sa okaleczone do konca zycia blizna.

Gość gość
No wlasnie co moze o tym wiedziec ktos kto nie rodzil sn?

Gość gość
ja rodziłam sn i powiem wam że nie pytałam nigdy męża czy jetem luźniejsza ale on dochodzi bez problemów ja tak samo jest nam zawsze przyjemnie ja nie czuje żadnej różnicy, więc nawet jeśli jestem luźniejsza ale oboje dalej mamy przyjemność z sexu to mi to nie przeszkadza

Gość gość
:-D

Gość gość
chyba że jesteś opuchnięta jeszcze bo to sprawia wrażenie ciasnoty,ale ja też nie wierzę ze urodzenie dziecka spowoduje tak szybkie obkurczenie się pochwy Ja miałam rodzić sn,ale po kilkunastu godzinach zdecydowano o cc ze względu na wielkość dziecka i niemożliwość urodzenia go naturalnie,mój pierwszy stosunek odbył się 3 tygodnie po cc-było ciasno fakt i czułam jakbym miała swój pierwszy raz po raz drugi :P ale w późniejszym czasie wyluzowało się to-więc byłam w środku opuchnięta po ciąży bo główka w kanał rodny nie weszła a jedynie miałam maksymalne rozwarcie wtedy. W ciąży też jest ciaśniej,ja mam tak obecnie :D

Gość gość
ja też nie wiem czy jestem ciaśniejsza czy luźniejsza, rodziłam dwa razy SN i czerpię przyjemność z seksu taką samą jak przed porodami. Zero różnicy.