Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doris1970

Jestem w totalnej rozypce

Polecane posty

Jestem alkoholiczką od prawie 15 lat.Na początku nie rozumiałam problemu.Obecnie jestem po 3 terapiach i nadal piję.Robię przerwy ale potem wszystko wraca.Wydaje mi się,że ja juz z tego nigdy nie wyjdę.Ostatnio połam 5 dni!! Nie daję rady.Czuję,ze oszaleję!!!Ból psychiczny i somatyczny jest tak silny,że wręcz nie do wytrzymania!!!

Gość gość
podziwiam cię, ja ostatnio się upiłam i godzine nie moglam do siebie dojśc, wymiotowalam, myslalam że juz po mnie, nigdy więcej

Gość gość
ja w wieku 24 lat przesiadlam sie z alko na psychotropy :classic_cool:

Gość gość
bo musisz miec bardzo mocny organizm, skoro tak czesto się upijasz i nic ci nie jest...

Gość gość
godzinę nie mogłaś dojść do siebie? No to faktycznie popiłaś, alkoholiczka jak nic :-O ...ile masz lat i co piłaś, colę może, sraczkę miałaś? :D

Gość gość
naucz się robić polski bimberek, zaoszczędzisz i masz pewność, że nie będzie to czeska wódka

To też próbuję...szok ,że dopuściłam się takich ''sukcesów''Dlaczego My to robimy?!!!

Gość gość
ja kiedyś pilam przez tydzień, ale stwierdziłam,ze boje się wpaść w nalog wiec odstawiłam, ogolnie nie przepadam za alkoholem na szczęście , nie balas się wpaść w nalog?

Gość gość
piłam whisky, sraczki nie mialam na szczescie , tylko wymioty

Gość gość
ja nie wpadam w nałogi, popalałam, piłam ale nic mnie nie wciagnęło. generalnie to tylko od neta jestem uzalezniona hehe

Gość gość
nie jestem juz pierwszej mlodosci, wieku nie napisze bo jeszcze ktos mnie rozpozna, piję bardzo rzadko, raz na pol roku piwko, ale ostatnio dalam czadu :P