Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK WYGLĄDA WASZE DZIECKO

Polecane posty

Gość gość

no wiec jak wygladaja wasze pociechy ? moja coreczka ma oliwkową karnacje , zielono-brązowe oczka ,długie i ciemne rzeski <3 ale za to niestety ma ciemne ,prawie czarne włosy, a ja marzyłam ze bedzie miec blond....

Gość gość
s********j d****** robisz dzieci z mudżynem to masz!

Gość gość
182 cm , 78 kg ,"kaloryfer" , opalony a i 24 lata

Gość gość
przepraszam ale nie z murzynem ani nie z arabem wiec tu z takimi oskazeniami prosze nie wyjezdzac , zreszta narodowosc nie ma znaczenia ja pytam o wyglad

Gość gość
dziwny temat? chcesz się pochwalić córeczka? rozumiem jak najbardziej, zrób to na fb, daj foty dla znajomych, dla kazdego rodzica jego dziecko wygląda naj naj naj- przynajmniej tak powinno być i niech tak zostanie.

Gość gość
blond włosy , czarne oczy . Ma dopiero 2 latka .

Gość gość
moj 12 letni syn niebieskooki ciemnyblondas wczoraj pochwalił mi się ,że jako jedyny ma już włosy na jajkach:D jesteśmy z niego dumni:)

Gość gość
co za wątek? ! jakis PEDOFIL GO ZAKLADA czy co? ! ! !

Gość gość
wypraszam sobie takie cos : co za wątek? ! jakis PEDOFIL GO ZAKLADA czy co? ! ! ! poniewaz nie jestem pedofilka i oskazanie o takie cos jest niesmaczne!! a co do tej odpowiedzi : dziwny temat? chcesz się pochwalić córeczka? rozumiem jak najbardziej, zrób to na fb, daj foty dla znajomych, dla kazdego rodzica jego dziecko wygląda naj naj naj- przynajmniej tak powinno być i niech tak zostanie. - powiem tak , chodzilo mi o podanie przykladu a nie chwalenie sie dzieckiem a temat nie jest dziwny pytam bo jestem ciekawa jak wygladaja obecnie polskie dzieci

Gość gość
a jak mają wygladac? wygladają jak ludzie.

Gość gość
ale idiotyzm

Gość gość
a co Cie konkretnie interesuje?

Gość Rasowa
o jeny ... dobra to powiem tak : jestem ciekawa jak wygladaja dzieci z np.mieszanych malzenstw itd..

Gość Rasowa
interesuje mnie np. czy wyszlo komus blond dziecko z oliwkowa karnacja?

Gość gość
rasowa to ty suka odmóżdżona jesteś 😠

Gość gość
oliwkowa karnacja czyli co że zielone bo nie czaje

Gość gość
roznie czasami sie dzieje np maz ciemny, zona ciemna a dziecko rude :P

Gość gość
czy komuś dziecko wyszło, bezmózg ******* mam nadzieję że facet będzie cię prał jak w worek treningowy 😠

Gość gość
Moja corka ma 5 lat, jasny blond wlosy i niebieskie oczy. Dlugo byla lysolkiem , dopiero w wieku 2 lat wloski zaczely szybko rosnac. Byly prawie biale, delikatne i falujace od polowy dlugosci - piekne. W wieku 3 lat scielam jej do brody i wlosy odrastaja mocne, grube i proste :( To z jednej strony jest zmora bo wszystkie kucyki, warkocze sie rozlatuja pod wplywem ciezaru, a z drugiej strony nie bedzie wygladac nedznie z wlosami jak moje - cienkie, oklapniete kluski ;)

Gość gość
oo to super :) gratuluje dziecka :)

Gość gość
o! idealny temat dla macior, które teraz będą się chwalić swoimi dzieciarami!

Gość gość
Temat beznadziejny, to fakt...autorko rozumiemy to pewnie twoje pierwsze dziecko którym jestes zachwycona wiec pobaw sie z coreczka zamiast pisac bzdury na kafe

Gość gość
Ja tam wolę małą czarnowłosą dziewczynkę, niż dziecko z "żółtymi" włosami

Gość gość
dlaczego beznadziejny.... ? ludzie nie obrazcie sie ale dla was sie liczy wszystko tylko nie wyglad ... a pozniej sie dziwic ze w polsce sa takie zaniedbane kobiety... a wg mnie co zlego jest w pochwaleniu sie swoja pociecha? A ci ktorzy mowia ze temat beznadziejny to albo sa zakompleksione albo dzieci nie maja i nic nie rozumieja...

Gość gość
Ja tam wolę małą czarnowłosą dziewczynkę, niż dziecko z "żółtymi" włosami - no ja zawsze o blondzie marzylam bo rzadki malospotykany (naturalny) a czarny to taki pospolity na swiecie i za parenascie lat to 3/4 swiata takie bd mialo ....:/

Gość gość
gość rasowa to ty suka odmóżdżona jesteś - uuu widac kto tu nie ma mozgu i klasy przy okazjii

Gość gość
idealny temat dla macior, które teraz będą się chwalić swoimi dzieciarami -dlaczego tak wyrazasz sie o matkach?? jesli nie masz wlasnych dzieci to lepiej sie nie wypowiadaj bo tym samym pokazujesz swoja uboga kulture osobista a jesli masz dzieci to jakas dziwna jestes...

Gość gość
pochwal sie najpierw rodzicom ze zostana dziadkami :) wszak kazdy rodzic pragnie byc dziadkiem i jest z tego dumny :) a jak beda krecic nosami ze wnuczek jest ,,bezowy,, to powiedz ze i tak niech sie ciesza bo jakby wakacje w Kenii kosztowaly troche taniej to bylby czarny