Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GLUPOTY bledy glupie sytuacje

Polecane posty

Gość gość

ciagle popelniam jakies glupstwa, jakies bledy, glupie zachowanie.. jestem spolecznie nieobyta.. Czy wy też czasem robicie jakies glupoty, macie jakies glupie durne sytuacje..? Jak sobie z tym radzicie? Bo ja nie moge patrzec na siebie w lustrze.. czasem mysle, ze juz nigdy nie bede wychodzic z domu.. :/

Gość gość
Jakbym czytała o sobie.

Gość gość
jakie np mialas?

Gość gość
Nie będe opisywać tych sytuacji na forum.

Gość gość
Nie opiszę tych sytuacji,ale dam ci jedną radą: Spróbuj bardziej wyluzować,obracać to wszystko w żart.

Gość gość
Nie bede tu opisywać:p Mam wrażenie, ze kazdy jakos potrafi sie normalnie zachowac, inni robia wszystko dobrze, wiedza co gdzie kiedy trzeba, a ja czuje sie jakbym totalnie nie pasowała zawsze.

Gość gość
Też tak mam i najgorsze,że chciałabym się wyluzować,być pewną siebie osobą,ale nie potrafię.Może to przez taką wrodzoną samokontrolę.Ciągle myśle,że musze się zachować tak a nie inaczej,zero spontaniczności a i tak zawsze wychodzę na idiotkę.

Gość gość
Też tak mam i najgorsze,że chciałabym się wyluzować,być pewną siebie osobą,ale nie potrafię.Może to przez taką wrodzoną samokontrolę.Ciągle myśle,że musze się zachować tak a nie inaczej,zero spontaniczności a i tak zawsze wychodzę na idiotkę.

Gość gość
Własnie zawsze kiedy przez chwile jestem pewna siebie, jakos lepiej sie ze soba czuje wychodze na totalne dno i kompletna idiotke.. Moze i przesadzam, moze tylko ja tak widze, ale meczy mnie takie spadanie w dół.. chyba wole sie zachowywac jak taka mysz niz ciagle spadac w dól jak tylko poczuje sie lepiej z sama sobą ..:/