Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozix3

Kompanka do chudnięcia

Polecane posty

Gość Rozix3

Szukam osoby bądź osób, które chcą zrzucić 15kg i więcej. Możemy razem układać sobie diety, ćwiczenia, dzielić się doświadczeniami i co najważniejsze motywować się i wspomagać w trudnych chwilach i załamaniach na diecie. Przyłączajcie sie i wytrwajmy jak najdłużej, żeby być w końcu niezłą dżaga!

Gość ssloneczkoo
hej:) jaka dieta i jakie cw?

Gość fffoton
Witam, dołączę się :) zero słodyczy, napojów słodzonych, białego pieczywa itp. a piwo jedno w nagrodę po przebiegnięciu 10 km (na początku będę sumować te kilometry z kilku dni) ;) ćwiczenia, bieganie, ćwiczenia :) i zmuszę się by pić 1,5 litra wody :)

Gość gość
Mam swoją diete. Zero białego pieczywa głównie warzywa trochę owoców mięso raz dziennie w niewielkiej ilości. Trochę białka mniej więcej 3razy w tygodniu żeby nie tracić sił. No i ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. A wiesz ze piwo to mnóstwo pustych kalorii? Odradzam.

Gość fffoton
wiem, że piwo to puste kalorie, ale to właśnie ma być nagroda :) uwielbiam piwo i wiem, że jak ktoś zaproponuję to się złamię, więc wolę na nie "zasłużyć" :)

Gość rozix3
Ważne żeby była motywacja.a nagroda raz na jakiś czas może być tylko nie codziennie.

Gość fffoton
udało się wstać dzisiaj o 7 i pobiegać zanim mąż poszedł do pracy :) (4 km) jutro na szczęście mogę pobiegać później :) kto jeszcze ćwiczy?