Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głodówka 10 dni efekty

Polecane posty

Gość gość

Czy po 10 dniowej głodówce i utracie np. 8 kg widać jakieś efekty? Czy to tylko utrata wody i żadnych efektów nie ma?

Gość gość
jak wyglądała ta głodówka?bo sama też chciałabym spróbować

Gość gość
Nic nie jesz przez 10 dni. Pijesz tylko wodę.

Gość gość
wydaje mi sie ze tu efekt jojo gwarantowany,ja próbowałam rano owsianke na śniadanie, do tego kanapki,by sniadanie było obfite,a potem mniej jem w ciagu dnia,no i do 18-tej tylko i powoli waga drgneła,no ale te swieta i słodycze i znów pochylam si enad tematem diety.

Gość gość
Stracisz dużo wody nie będziesz miała na nic siły a i tak nic nie będzie widać po Tobie bo żeby coś było widać musisz ćwiczyć. Po 10 dniach nic nie widać.

Gość gość
w taki sposób wyniszczysz organizm i nic nie uzyskasz. zachorujesz, a później zjesz jeszcze więcej. zobacz sobie suplement z pierwszego miejsca w tiny.pl/qfrsd, dzięki niemu schudniesz w miesiąc 10 kg i nie obciążysz organizmu.

Gość Chuda_ruda
Bzdury gadają poprzednicy! Z dobrym nastawieniem wszystko się uda. Oczywiście, że po 10 dniach będzie efekt widoczny. Lecz musisz z głową wychodzić z głodówki. Życzę powodzenia! Post to świetna sprawa dla urody, zdrowia i zatrzymania tego co najważniejsze w życiu :)

Gość gość
Ale nie przez 10 dni.Dla urody można głodówke powtarzać cyklicznie,co kilka dni,ale nie utrzymywac ja przez 10 dni.

Gość Odchudzająca się elka
Takim sposobem nie odchudzisz się trwale. Możesz dodatkowo nabawić się efektu jo - jo i trudno wtedy będzie ci od nowa się odchudzać. Lepiej skorzystaj ze sprawdzonych diet oraz ze sportu. To pomaga zrzucać kilogramy. ja sama od trzech tygodni stosuję dietę od dietetyka i chodzę na aqua - aerobic. Dodatkowo wsparłam się tabletkami Slimette (dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette ) i czekam na efekty.