Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodziłem z Donaldem Tuskiem do liceum i na studia i powiem wam że to super

Polecane posty

Gość gość

człowiek, zawsze każdemu pomagał, sam miał 5-6, nigdy nie imprezował, zawsze skromny, miły, uśmiechnięty był, ogólnie to anioł nie człowiek, ciesze się że ktoś tak wspaniały rządzi tym krajem.

Gość gość
Janosik kradł a nie pomagał, większość co rabował brał dla siebie,******* kogo popadnie (w tym malutkie dziewczynki), ćpał, mordował, chlał wódkę i był tępym idiotą, nie dziwne, że go powiesili.

Gość gość
Jeśli chodzi o Tuska prywatnie to jest super gosć:-) pare lat temu jak jeszcze nei był premierem byłem na wycieczce z liceum do sejmu i pani przewodnik prosiła go by do nas podszedł i on bez wachania podszedł rozmawiał zartował i wogóle a inni typu Jarosłąw Kaczyński to nawet nei odwrócili głowy tylko szli w stronę stołówki.

Gość gość
taaa zwłaszcza te 6-ki miał. Gimbazo - kiedyś, dawno temu, jeszcze w latach 90-tych, najlepszą oceną była piątka

Gość gość
Ja znam rodzine Tuska, normalna i ok.

Gość Piłkarz Realu Warszawa
Ja z Donkiem kopałem w jednym klubie piłkę i był spoko kumplem. Miał strasznie dobre obie nogi, dobrze kiwał, potrafił strzelić głową, kolanem, no jak mu piłka by nie spadła i ja jestem przekonany, że jakby młodszy był to by taki Lewandowski mu do pięt nie dorastał.

Ale ludzie i tak wolą Janosika od Tuska. Moralność to rzecz względna. No i przydałby się dzisiaj taki Janosik co by ich wyrżnął w pień i zrabował i rozdał ludziom to co mają.

Gość gość
czyzby d***** kasia tusk siała propagande o tatusiu? :D

Gość gość
taki super i każe starym ludziom ciężko pracować do 67? pogięlo was

Gość gość
Praca nadaje tym ludziom sens życia i pozwala żyć dłużej. Bez pracy co będą robić? 67 lat to przecież młody człowiek jest jeszcze. Są i 80 latkowie którzy z triatlonem nie mają problemów :)

Gość gość
to sobie zobacz do jakiego wieku pracuja w Europie( a;bo co postulują) i sie zastanow, czy to wymysl Tuska. Pomijajac, ze w wiekszosci zawodów ( nie mówie o ciezkich fizycznych) ludzie wola dluzej pracowac, maja doswiadczenie, malo obowiazkow rodzinnych i sa bdobrymi pracownikami.

Gość radzieckaJaMaszina
moze i umie w pilke kopac ale rzadzic nie umie

Gość gość
kasia tusk,córka donalda jest galerianką i k***i sie za ciuszki

Gość gość
janosik rabowal bogatych i rozdawal biednym, a tusk rabuje wszytskich (pieniadze z OFE ) i daje bogatym (ZuS musi miec na nowe palace i wycieczki premiowe)

Gość gość
Leniwi śmierdzele! Toż to mało miliarderów czy multimilionerów którzy grupo po 70tce są a pracują że aż echo idzie?

Gość gość
W serialu ****** debilu zabierał bogatym a rozdawał biednym. Legendy mówią o bandycie, który kradł wszystkim, g****ił małe dzieci, był alkoholikiem, mordercom, pedofilem, ćpunem a nawet kanibalem.

Jest różnica między psycholem a Janosikiem prawda? Psycholi istniało i istnieje wielu, a Janosik był tylko jeden.

Gość gość
Gdyby nie serial telewizyjny to o janosiku byś nigdy nie słyszał. Ferdek kiepski też jest tylko jeden, choć bezrobotnych pijaków jest w ch*j.

Janosik to ktoś taki jak Robin Hood. Takich ludzi mogło istnieć i prawdopodobnie istniało bardzo wielu. A to że mordowali, kradli i byli uznawani za bandytów - no cóż.

Premier Donald farmę miał.ija ija O!Na tej farmie trawe siałIja ija O!kwakwa kwa kwa uii uii

Gość gość
nie wiem jak bylo u tej osoby ktora twierdzi ze w latach 90 najlepsza ocena byla 5 ale ja tez sie uczylam w latach 90 i mialam 6 wiec cos tu nie gra.

Gość gość
Kiedyś matoły skala ocen była od 2-6, dzisiaj jest od 1-6.

Gość gość
zalezy jaka praca debilu.... nie wydaje mi się, żeby sprzątaczka czy fryzjerka byla taka szczesliwa, że bedzie pracowac do 67 zamiast np. odpoczywac i bawic wnuki. Albo jakis robotnik co pracuje ciezko fizycznie.

Gość gość
Ojoj to Tusek się jeszcze w latach 90 uczył.

Gość gość
Tusk śmieciu, nie przekręcaj nazwiska naszego premiera. Żebyś ty miał inteligencje i mądrość Tuska, to ty byś rządził, ale jesteś głupim bucem, któremu się robić nie chce.

Gość gość
20.28. Co za bzety p********z z tą skalą ocen. Zmień dilera

Gość gość 47
Ja jak chodziłem w latach 60tych do szkoły to były oceny słowne, na przykład dostateczny, dobry, celujący i inne.

Tylko zjeeby interesują się polityką, ci mniej mądrzy mówią że jest im to obojętne, a ci najmądrzejsi chcą w*********ć sejm w kosmos.