Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodziłem z Donaldem Tuskiem do liceum i na studia i powiem wam że to super

Polecane posty

A kogo obchodzi jakie oceny miał tusk?prymusy zwykle maja parcie na kariere a Donald ja zrobił bo jest świetnym aktorem

Gość gość
przeciez Tusk nie uczył sie w latach 90 tylko dużo wcześniej

Gość gość
W demokratycznym kraju, tylko g***o nie interesuje się polityką. Ci którzy nie mają o tym pojęcia, dają się dymać w d**ę na każdym kroku bo myślą, że jest jak jest.

Gość gość
Tusk w latach 90 bronił doktorat z ekonomii politycznej (de facto obroniony z wyróżnieniem).

Gość gość
to zwykły karierowicz,kłamca i oszust. Tyle w temacie

Większość ludzi na całym świecie to g***o i wśród nich jesteś ty, jakby nikt nie poszedł na wybory nie byłoby żadnej władzy wybuchła by anarchia jak kiedyś w Argentynie i byłoby pięknie. Ludzie to niemyślące g***o chodzą na wybory zgadzają się pracować za 1200 zł w fabrykach krasnalów i niby narzekają ale tak naprawdę się z tego cieszą bo nie trzeba im więcej gdyż nie mają żadnych aspiracji. Tego nie da się zmienić, trzeba wojny atomowej.

Gość gość
i cieszą się że będą pracować do 67 bo przecież praca to sens życia :D owszem jak ktos nic nie robi tylko siedzi na doopie w biurze to moze sobie pracowac i do 90tki, ale nie każcie robotnikom pracowac do 67 i to za grosze :)

ustalmy jedno.Tusk to taki komiwojażer złodziej z zachodu.To co uda mu siew zwinac za pazuche później sprzedaje nam w promocji:)A jak nas nie stac kupcy się znajdą.Swiat jest pełen bogaczy:)

Dodam, ze z punktu widzenia tych osoników my też jestesmy na sprzedaż:)My wy wasze dzieci:)

Gość bzydki prawiczccke
Z tą anarchią ktoś napisał nie byłoby najgorzej. Mam taką sąsiadkę, ładna, koło 20, na mnie nawet nie spojrzy, ale jakby prawa nie było, to chętnie bym wpadł tam do niech, p******* ile wlezie i ukręcił jej łeb haha :)

Gość fryzierkaaaaaaa
Ja się ciesze że będe mogła pracować dłużej. Fryzjerstwo to moja pasja, uwielbiam to co robię, pozwala się mi realizować i ciągle rozwijać.

Gość gość
mówicie o ojcu Józefa Bąka i tej młodej dziewczyny co na blogu zbiła fortunę?

Gość gość
ale nogi od stania cie nie bolą? i dasz radę tak stac i scinac ludziom wlosy do 67? szczerze watpie.

pomysł emerytury w wieku 67 lat przy ciągle rosnącym bezrobociu może być traktowany jako dobre rozwiązanie tylko przez tych, którzy nie umieja liczyc do dziesięciu:d

Gość fryzierkaaaaaaa
Hahahaa na stojąco to się w średniowieczu ludzi strzygło. Ja pracuje w salotnie, gdzie strzyże się na siedząco, są specjalne krzesła na klientów, a strzyżenie na króciutko, albo przystrzyżenie to odbywa się komputerowo, amszyna to robi, ja musze tylko ustawić metode na komputerze.

Gość matematyczny kkafeterian
Wynik działania którego nazywamy dodawanie jest zależny od pierścienia w jakim go używamy, a co za tym idzie, uprzednio zdefiniowanego dodawania. 2+2 = 10000 w jednym pierścieniu, 2+2 = 4 w pierścieniu liczb CAŁKOWITYCH.

Gość matematyczny kkafeterian
Ktoś tu nigdy nie słyszał o pojęciu struktury algebraicznej :o Wiesz, że komputer z którego korzystasz nie mógłby istnieć bez tych wszystkich pojęć, z których się śmiejesz?

Ale ja sie nie śmieje z pojęc matematycznych tylko z Tuska.Coś ci sie pomyliło.A w kwestii emerytur uwierz ,mi nie trzeba skomplikowanej matematyki żeby zrozumieć o co chodzi.

Gość Kasia T
Odczepcie się od mojego taty, okej? On się stara jak może, żeby wam się dobrze żyło, a wy na niego takie nienośne obelgi wypisujecie.

Gość Józef B
kasia dobrze mówi. By żyło się lepiej. Tata tak obiecał,i tak żyjemy.

Gość Józef B
w jakim Reihu? W Polsce się lepiej lody kręci

Gość Józef B
ups. Chciałem powiedzieć..pracuje