Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda która jest jak panda

Śmieją się ze mnie bo mam nadwagę pryszcze a co najgorsze dlatego ze

Polecane posty

na imie mam Wanda i to strasznie bawi moich kolegów i koeżanki na studiach :(

Gość gość
Napisz jeszcze że nie chciałaś Niemca

odwal się śmieszku głupi mi nie jest do śmiechu

Gość gość
co za problem schudnac i do dermatologa sie udac ?

Ja mam problemy z wagą dziedzicznie a na dermafologa mnie nie stac bo jestem z biednej rodziny a studiuje. Imie też mam zmienić? Ciekawe jak...

Gość Sylwester_14
ze mnie też sie śmiali 4 dni temu, a tak serio też jestem obiektem kpin, bo moja była dziewczyna powiedziała koleżanką, że mam małego ;/

Gość gość
ja może jestem przystojny ale ze mnie się śmieją kobiety bo prawiczkiem jestem Znam Twój ból. Pozdrawiam

Gość gość
a tam dziedziczna nadwaga no i co z tego mniej jesc cwiczyc i schudniesz a dermatolog na kase chorych jak jestes ubezpieczona to za darmo jest !

Gość przystojny ruchacz
Ja jestem i wysoki i przystojny i mam 21 cm. Stałych związków miałem (licząc obecny) 7, partnerek na seks to od groma miałem, nawet dzisiaj mam kilka koleżanek co jeden telefon i byłaby u mnie. O 21:00 przychodzi moja dziewczyna i bede z nią robił co będę chciał (anal, spust do buzi itd.), ona za samo to, że może ze mną przebywać, zrobi wszystko hehe a na takiego paszszura jak ty i to do tego z takim imieniem to bym nawet nie splunął bo to tak jakbym na psie g***o pluł.

Gość ciotka_dobra_rada
przystojny *****cz co z tego jak taka k***a z ciebie

Gość gość
ciotka_dobra_rada przystojny *****cz co z tego jak taka k***a z ciebie x To z tego, że kobiety go pragną i oddają mu swoje wdzięki.

Gość gość
nie można komuś oddać swoich wdzięków,można co najwyżej "świadczyć usługi seksualne":O

Gość gość
tak czy siak ten facet jest obiektem westchnień kobiet i to pokazuje dodatkowo liczba jego partnerek.

Gość przystojny ruchacz
Ale co tu się dziwić, ja jestem ciacho więc****ociągam piękne kobiety. Żadnej do niczego nie zmuszam, więc ja mam czyste sumienie a i fajne życie, bo zawsze jest ktoś z kim mogę pobaraszkować ;)

Gość gość
Sam znałem takiego cwaniaczka jak ten *****cz i niestety to prawda, taki to jakby nie był, zawszę będzie otoczony przez super kobiety :( Ten którego mam na myśli już żonaty z przepiękną kobietą a i tak lubi mieć kogoś na boku. Co za niesprawiedliwy świat.

Gość gość
Taki facet może poniżać, zdradzać, poniewierać kobietami a one i tak go kochają. Niektóre nawet zgadzają się na ciągłe zdrady byleby być żoną takiego:(

Ej nie zaśiecajcie mi tematu bo to ja mam tu problem. Naprawdę z waga mam problemy genetyczne bo nie jem jak się mi wydaje dużo a tyje jak szalona. Do tego demafeloga to trzeba mieć skierowanie?

Gość gość
R****cze, atrakcyjni *****cze (choć jedno jest związane z drugim) z dużymi, jak sama nazwa wskazuje, są *****czami, bo kobiety ich wielbią, są dla nich niemal uosobieniem bóstwa. Oni mogą być wspaniali, mili, zamożni, albo mogą być chamscy, nie mieć do kobiet żadnego szacunku, być głupimi i biednymi, bez względu na konfiguracje ich cech pozafizycznych, kobiety marzą aby związać się z takim ciachem do końca życia i bo mogą być rżnięte przez dobre geny. Taka już nautra kobiet.

Gość gość
niektórym też imponuje alkoholik albo damski bokser

Gość agagsasas
Coś w tym jest. Cristiano Ronaldo skończył tylko podstawówkę, ogólnie wiadomo, że to troglodyta (jak on kaleczy Hiszpański czy Angielski to aż głowa mała), a dzięki temu, że jest przystojny, bzyka top modelki i najśliczniejsze niunie showbiznesu :D

Gość gość
Do dermatologa nie trzeba mieć skierowania, ale leki są raczej drogie i nie zawsze skuteczne. Poszukaj w necie domowych sposobów na pryszcze - jednym pomaga picie drożdży, innym przecieranie naparem z liści laurowych. Zmień dietę na zdrowszą - na pryszcze jak znalazł, no i schudnąć można. Chociaż z tym chudnięciem to jest róznie - ja jestem na zdrowej diecie juz parę ładnych miesięcy i waga ani drgnie. Czuję się lepiej, lżej, spodnie może i ciut luźniejsze, ale wagę trzymam. A poza tym to znam parę osób mocno przy kości i jakoś nikt się z nich nie śmieje. Ubierają się super, w nosie maja nadmierne kilogramy i taka jedna to na moich oczach pożera codziennie jakieś wielkie pyszne ciacho - złośliwa jest, bo ja nie mogę takich ciastek jeść, ale ją lubię :))