Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie kosmetyków

Polecane posty

Gość gość

1. do włosów 2. do ciała 3. do twarzy 4. do makijażu

Gość gość
najwięcej do włosów, tona odżywek które mi nie służą, użyję raz i okazuje się że kołtunią włosy najmniej mam do makijażu bo się nie maluję, kilka szminek w nietrafionym odcieniu, próbki fluidu, z 3 pudry, 1 róż (który ma 10 lat bo go używam 3 razy do roku)

Gość gość
Włosy: Szampony Farmona: Żeń Szeń, Łopianowy, Skrzyp Polny. Szampon Fitomed do włosów suchych. Odżywki: Alterra Aloes i granat x2, odzywki Farmony takie jak szampony 4 sztuki, Szampon Barwa Tatarkowy, Rosyjskie odzywki i szampony babuszki agafii 2 x, Odżywka Ultra Doux Masło karite i awkado, Wcierka Jantar, Radical, Czarna Rzepa 2 x Olejki do włosów: 2x olejek łopianowy, olejek wzmaniający babuszki agafii Odżywki Joanna Naturia.miód i cytryna, miód i mleko Ciało: 6 żeli pod prysznic Yves rocher takie małe płaskie, duży zel Yves rocher owoce leśne, żel Palmolive, żel z Biedry, peeling z farmony, peeling z Joanna, żel Facelle, balsam Garnier 7 dni nawilżenia, oliwka Babydream, krem do rąk z rossmanna, krem Nivea, Makijaż: Fliud Pharmaceris 2 x, 4 paletki cieni do powiek z avonu, 2 tusze Yves rocher, kulki brązujące avon, baza pod cienie, 2 pomadki AVON, kredka do oczu Vipera, puder matujący Bell, Twarz krem lirene przeciwzmarseszczkowy, krem hydra vegetal Yves Rocher, serum babuszki agafii, jakiś krem pod oczy z Yves Rocher, maseczki: granat, cytryna. Pelling lirene, pomadka Nivea i wingronowa Yves Rocher.

Gość gość
1. do włosów - 15 2. do ciała - 1 3. do twarzy - 1 4. do makijażu - 3

Gość gość
Jesteś włosomaniaczką? Tyle kosmetyków do włosów? Firmy chyba mają niezłe zyski.

Gość gość
Trudno zliczyć ile do czego, cała wanna jest obstawiona duzymi butelkami, sporo jest na półce pod lustrem, dwie pełne szafki w łazience i 2 duże kosmetyczki-kuferki :)

Gość gość
Nie jestem żadną włosomaniaczką tylko mam je w kiepskim stanie. ;-) A koszt całościowy tychże kosmetyków będzie ok. 50zł, gdyż większość z nich stanowią leki ziołowe bądź własnoręcznie przyrządzone mieszanki na bazie np. olejów

Gość gość
edit: miałam w kiepskim stanie i dbam by mieć w dobrym :D

Gość bananaowa smakoszkaka
za dużo ;) 1. 3 szampony (dwa z nich wykańczam), odżywkę, maskę, keratynę w sprayu, wcierki pokrzywowe mam 2, 3 olejki różne. 2. mam wiele balsamów i maseł do ciała, na pewno kilka jak nie kilkanaście, nie chce mi się liczyć. do tego kilka różnych żeli pod prysznic, peelingi. 3. kilka kremów które wykańczam, olejki na które chcę przejść po wykończeniu kremów, kilka masek do twarzy i płatków pod oczy. do tego chusteczki dla dzieci (używam ich do demakijażu) oraz płyn micelarny. 3. mam dużo różnych cieni, kredek, pomadek. moim zdaniem za dużo jak dla jednej osoby ;) podkład mam jeden, mam 3 pudry z czego jeden już się prawie skończył... różów mam kilka w różnych odcieniach. tusze 3 - 1 czarny i 2 kolorowe. reasumując - mam tego za dużo :( ale lubię, poza tym często łowię perełki na wyprzedażach ;)

Gość gość
Wykończam się pisze/mówi nie "wykańczam" :) nie ma słowa "kaniec" :)

szampon klorane z chininą maska do ciemnych wlosów lotion do suchych włosów seboradin 2 kremy do twarzy , ziaja z olejkiem z awokado i z kozim mlekiem do ciała ziaja oliwkowa balsam pomadka ochronna do ust oeparol pilling enzymatyczny pharmaceris żel pod prysznic ziaja truskawkowo żurawinowy jakoś tak :) wszystkie kosmetyki mi służą poszukuje tylko dobrego kremu wybielającego do twarzy

1. do wlosow- aktualnie tylko szampon 2. do ciala- balsam i maslo 3. do twarzy- najwiecej :D peeling, hydrolat, olejek, krem na dzien, krem pod makijaz. czyli wychodzi 5 4. do makijazu- tez sporo, krem bb, krem cc, puder, roz, korektor, tusz do rzes- i to z tych aktualnych, ktore uzywam gdybym policzyla WSZYSTKIE buble lub kosmetyki ktore znudzily mi sie to bym chyba sie nie doliczyla :D

Gość gość
wydawało mi się,że mam sporo kosmetyków... do higieny ciała, oraz do makijażu. Ale jak oglądam półki moich znajomych o wyższej pensji, to wymiękam..

Gość gość
ja nie mam wysokiej pensji, ale mam nosa do wyprzedazy :P

Gość gość
O to ja mam znacznie więcej: 1. Do wlosow: szmpon, odzywka, maska x 2, pianka, lakier , spray wygładzający, spary podkreslajacy skręt loków, nabłyszczacz, jedwab w płynie 2. Do ciała: kilka żeli po prysznic, 3 peelingi, 3 rózne balsamu, masło, 2 olejki. 3. Do twarzy: zel do mycia, pianke do mycia, mleczko, 2 rózne toniki, serum x 2, kilka kremow, peeling enzymatyczny, maseczki, olej arganowy. 4. D makijażu: podkłady chyba ze 3, puder sypki, bronzer, róż 3, cienie - trudno policzyc, kredki, korektory, rozswietlacze, kilka tuszy do rzęs, kilka pomadek, 2 błyszczyki.

Gość gość
Zapomniałam dodac: antyperspirant x 2, płyn do hig.intymnej, płyn do demakijazu oczu, chusteczki do hig.intymnej, serum do biustu i serum antycelluliowe :)

Gość gość
Olejek isana pod prysznic - używam jako żel do mycia twarz, szampon i do mycia całego ciała 1. Odzywka Isana Professional, odżywka bez spłukiwania z joanny najczęsciej ta czerwona, wcierka joanna rzepa 2. Mam 2 małe balsamiki, które używam tylko na specjalne okazje:p balsamu jako takiego nie uzywam na chwile obecną, maść cynkowa do rąk 3. mydełko aleppo i węglowe, ale przestałam ich używać bo są za mocne dla mojej cery, olejek ze słodkich migdałów 4. Tusz, 2 kredki, jakiś pędzel z pudrem, mało obecnie używam:p Kiedyś miałam kremy do wszystkiego..teraz już mi się znudziło. Używam mało, głównie naturalne rzeczy, domowe sposoby - peeling kawowy, peeling cukrowy, maski z jajka, drożdzy, płukanki ,

Gość gość
a no i żel do higieny intymnej, pasta do zębów, antyperspirant,maseczki:p

Gość stopik
1.) Do włosów: szampon, odżywka, maska, pianka, jedwab w płynie 2.) Do ciała: peeling, żel pod prysznic, balsam do ciała, krem do depilacji 3.) Do twarzy: peeling, płyn micelarny, żel do mycia twarzy, tonik, krem, maseczka 4.) Do makijażu: podkład, puder, korektor, kilka cieni, eyeliner, kredka do oczu, kilka szminek i błyszczyków. I tyle :)

Gość gość
Włosy: szampon przeciwłupieżowy Ciało: mydło w płynie, mydło w kostce, antyperspirant, dezodorant perfumowany, krem do rąk który wykorzystuję też jako balsam :) Cera: kostka myjąca, krem matująco-nawilżający, pomadka ochronna nadająca kolor Makijaż: puder kryjący (na większe wyjścia) Perfumy na większe wyjścia typu wesele, święto, randka-kupuję wtedy miniaturkę.