Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleficent

Prosze ocencie naszyjnik zdjecie

Polecane posty

Gość Maleficent

Witam, Na lato chce wypuscic kolekcje, ktora zaprojektowala i wykonala moja mama. Bardzo prosze o ocene jednego z naszyjnikow. Naszyjnik jest robiony z kamieni polszlachetnych, naturalnych drewnianych materialow, wszystko jest skrecane recznie. Tasiemka sluzy do regulacji. W naszyjniku nie sa stosowane zadne polprodukty bizuteryjne. Dziekuje https://plus.google.com/photos/103768335589924962022/albums?banner=pwa&;gpsrc=pwrd1#photos/103768335589924962022/albums/5965140662257240545

Gość gość
Link sie nie otwiera, skroc

Gość gość
powywalalam wszystkie spacje w obu linkach i powiem tak - tam nic nie ma naucz sie wklejac zdjecia tam gdzie sie je powinno wklejac zeby inni poza toba mogli je zobaczyc

Gość gość
To sie wyloguj ze swego konta Google i wtedy kliknij a nic Ci nie wyjdzie.

Gość gość
No więc ciekawy naszyjnik, fajne są te malinki, natomiast ja bym go nie kupiła (zakładając, że byłoby mnie stać), ponieważ nie podoba mi się zestaw kolorów. Powiem też, że nie widzę tam żadnego kamienia, tylko jakieś szkła i plastiki

Gość gość
Poprzedni byl lepszy.

Gość gość
Chodzilo mi o to, ze poprzedni byl dosc oryginalny, a podobnych do 2 widzialam juz nieco ;) nawet mam 2.

Gość gość
mnie się takie rzeczy podobają, ten pierwszy jest fajny, ale nie kupiłabym czegoś takiego z tego prostego powodu, że założyłabym go może raz w roku :O Nie miałabym z czym i na jakie okazje nosić takiej biżuterii i myślę, że nie tylko ja.

te naszyjniki mozna nosic wieczorowo, sportowo...na kazda pore roku. Wystarczy gladka bluzka, sukienka lub sweterek. Naszyjnki ma byc ozdoba stroju. Kiedys noszono apaszki kolorowe, aby rozjasniac, a teraz sa naszyjniki. Dziekuje za pozytywne przyjecie, jest to bardzo bardzo mile, tym bardziej ze robi to moja mama po 50.

Gość gość
ciekawe

Gość gość
pierwszy najfajniejszy :) w jakiej cenie chcesz je sprzedawać?

Gość gość
czerwony jest super

Wlasnie nie wiemy ile za naszyjniki zawolac. Wiemy ile kosztowaly elementy i ile czasu nad nimi mama spedzila. Moze jakies sugestie?

Gość gość
lubie takie korale,fajne.

Gość gość
czerwony mi sie podoba