Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile moge schudnąć

Polecane posty

Gość gość

cwicząc codziennie : -30 min hulahopu z masażerem -100 brzuszków -30 min skakanki -30 min rower stacjonarny mam zamiar wytrwać do wakacji , diety nie stosuje poza ogólnym zmniejszeniem ilości jedzenia ,ostatni posiłek przed 18 :)

Gość gość
Sporo. 1,5h ćwiczeń + 100 brzuszków Jak nie jestś tłustą lochą z BMI powyżej 27 to do wakacji będziesz miała super fugurę

Gość gość
To widać słabo czytałaś o dietach. Zasada jedzenia do 18 jest bzdurą. Chodzi tylko o to, żebyś nie jadła 2-3 godziny przed snem (najlepiej 3). A o którejsię kładziesz, to jak wiadomo indywidualna kwestia. Jeśli o 21 zasypiasz, to ok

Gość gość
wiem ze 3 godziny przed spaniem ,ale lepiej jak zjem przed 18 hehhe ,moje BMI to 23,4 ,narazie ćwicze 3 dni , mam nadzieje ze uda mi sie wytrwać do wakacji

Gość gość
tylko nie wiem czy cwiczenia mi pomogą bo diety nie stosuje ;/

Gość gość
głodzenie się nic ci nie da. będziesz glodna chodziła a ktos głodny=zły. Po co ci to mówią że dieta to 70 proc ćwiczenia 30 ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ja zrezygnowałam ze słodyczy, pieczywa, jem mniej ziemniaków i innych produktow o wysokiej zawartości węglowodanów i ćwiczę. Mój brat odstawil pszenicę w wakacje i naprawdę dużo schudł, bez ćwiczeń, a ma pracę siedzącą. Nie wiem ile kg ale brzuszka już nie ma i grubych nóg różnica jest wyraźna. Mi to nic nie pomoglo a tez od tamtego czasu nie jem więc to kwestia indywidualna. Poczytaj Życie bez pieczywa Lutza

Gość gość
ja tylko ograniczam własnie ziemniaki słodycze itp, mam 17 lat także nie powinno być problemu ze schudnieciem dużego , ile moge schudnąć tak własciwie?

Gość gość
????

Gość gość
???

Gość gość
nikt Ci tego nie powie, to kwestia indywidualna, popatrz po internecie w jakim czasie schudły dziewczyny o twoim wzroście i wadze

Gość gość
mi nie chodzi o dokładną liczbe , tylko miej wiecej na ile moge liczyć biorąc pod uwage ze bez diety

Gość gość
jeżeli będziesz ćwiczyć, to masa ciała może się nawet zwiększyć, bo mięśnie ważą więcej tutaj chodzi o wymiary, idź się zmierzyć (sprawdź w necie jak to poprawnie zrobić), uda, łydki, rzuch, pas, biodra etc i śledz wymiary. Ale myślę że osiągniesz dobry wygląd do czerwca. Przy REGULARNYM ćwiczeniu

Gość gość
cwicze regularnie , mam motywacje ,diety nie stosuje ,staram sie jeść mniejsze ilości to tyle ,chce schudnąć 10 kg

Gość gość
JAk mnie smiesza te wszystkie panny ze slomianym zapalem, ktore zamiast ostro cwiczyc i stosowac diete zastanawiaja sie ile moga wazyc do kiedys tam. RUsz d**e i przestac zrec jak swinia to zobaczysz, bo nikt ci tego nie powie!!!

Gość gość
zacznij jest żytni chleb albo w ogule przestan jesc chleba i słodyczy to schudniesz

Gość gość
schudnąc 3 kg w 24 dni czy to odpowiednie tępo?