Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowniez mama taka jak wy

jaka odzywke maske do wlosow mozecie polecic

Polecane posty

mam wloasy zniszczine , niedawno farbowalam , sa matowe i pozbawione polysku chcialabym je nawilzyc i sprawic by lsnily ale nie wiem co wybrac w drogerii bo tego wszytskiego jest tyle , ze trudno coklolwiek wybrac. Co u was sie sprawdzilo?

Gość gość
Polecam odzywke regenerum :). Możesz ją kupić w aptece. Od kiedy zaczęłam ją używać przestałam stosować maski, olejki, jedwabie.

Gość gość
Czy można zg*****ć prostytutkę? Można, ale tylko w samoobronie.

Gość gość
Witaj jestem fryzjerką, ale tylko z wykształcenia ;) Mogę polecić jedno-maska z WAXA już do swoich włosów musisz dobrać, jest super, odżywia a jeśli włosy wypadają też mega pomaga. Zasada używania każdej odżywki, aby był lepszy efekt: wmasowujesz w osuszone włosy, reklamówka lub jakąś folię na głowę i na to ręcznik, chodzisz tak min 30 minut, im dłużej tym lepiej. Najlepiej robić sobie taki zabieg 1-2 razy w tygodniu. Jeśli myjesz głowę częściej, wtedy odżywka na ok 5 minut bez żadnego zawijania i spłukujesz od razu, ale ten zabieg sobie powtarzaj nawet jeśli myjesz głowę codziennie. Polecam też zacząć brać jakieś witaminy, bo często stan naszych włosów, paznokci=stan naszego zdrowia, zbyt mało witamin

Gość gość
Henna wax TREATMENT można kupić w aptece ok. 40zl. Miałam tragiczny stan wlosow. Wypadały garściami były bardzo zniszczone i osłabione. Po maseczce która naklada się na cieplo włosy przestały wypadc, ładnie lsnia, zgestnialy i rosną mi nowe także polecam. Sama nie wierzylam le spróbowałam i nie żałuję.

Gość gość
Ja polecam henna wax TREATMENT z apteki ponieważ widzialam w drogeriach innej firmy takie maseczki o podobnej nazwie a to nie to samo. Maseczka o której pisze jest do wyboru do wlosow ciemnych i jasnych. Jeśli wwypadaja Ci włosy to może też byc przyczyna z niedoborem żelaza, problemy z tarczyca itp także musisz znać przyczyne stanu Twoich wlosow. Pozdrawiam

Gość gość
Ja rowniez polecam wax

Gość gość
Do codziennego użytku są dobre szampony i odżywki DOVE lub Pharmaceris

Gość gość
Placenta

Gość gość
czy waxy zawieraja w swoim skladzie silikony?

Gość gość
Kerastase Age Recharge. Wszystkie supermarketowe olejcie.

Gość gość
w drogerii natura - maska aloesowa NaturVital około 23zł. do tego zakup sobie ziółka skrzyp i pokrzywa i zaparzaj codziennie :)

Gość gość
Trzeba dobrze wybrac fryzjera-ja bylam w grudniu, babka dobrala mi fajny, naturalny kolor, by pokryc moje pierwsze siwe wlosy. Uzywa tylko profesjonalnych, fryzjerskich kosmetykow, Miesiac juz minal, a kolor sie nie "spiera" choc myje wlosy codzienie, jest bardzo naturalny i wlosy mam lsniace. Przed myciem zwilzam wlosy i nakladam tak od polowy po koncowki jedwab do wlosow, trzymam 10 minut i myje ziolowym szamponem pokrzywowym albo dzieciecym Bambi (po wszystkich innych wynalazkach swedzi mnie skora glowy). fryzjerka polecila mi tez olejek arganowy przed myciem na wilgotne wlosy, na prawie same koncowki. Kupie, gdy jedwab mi sie skonczy.

dzieki za odp. :) Co do maski WAX kiedys ja kupilam zagranica i dziala super, potem w pl tez dziala rownie dobrze co zagraniczna . Ostatnio bedac w aptece kupilam maske BIO WAX i byla do d**y :( Tej oryginalnej wax treatment nie moge nigdzie kupic. Chyba kupie to REGENERUM , zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość gość
www.anwen.pl tyle w temacie

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/