Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edensedes

mam pytanie w jakim

Polecane posty

Gość edensedes

wieku są najlepsi faceci? tacy, którzy się nadają do poważnego związku, a nie, że się pobawią i zostaawią

Gość gość
30

Gość gość
nie ma reguly, 23 latek moze byc nad wyraz dojrzaly, a i 40latkow znam durnych i nieodpowiedzialnych :)

Gość edensedes
ehh, to bez sensu wszystko, bo jak tu znalezc kogoś odpowiedniego, skoro i tak po czasie się okazuje jaki na prawde jest :( dlaczego tak jest?

Gość gość
maz mojej siostry zostal mezem w wieku 24 lat i teraz ma 30 i jest mega odpowiedzialny i dba o rodzine,a moj kolega z pracy ma 37 lat i pare miesiecy temu sie zareczyl,ale mowi,ze chyba nie da rady,ze on tak go wkurza,a do slubu pol roku.nie ma reguly.wazne rzecza sa wzore wyniesione z domu(np.bracia)albo towarzystwo.jesli ma kolegow singli to pewnie bedzie kretynem dopoki oni nie zmadrzeja,

Gość gość
wbrew pozorom to latwo do zdiagnozowania :) wystarczy zadac sobie pytanie jakimi cehcmia ma facet jakiego chcesz sie odznaczac i juz przy pierwszych spotkaniach weryfikowac go pod katem tych cech-to.proste, wiadomo ze nie poznasz go na 1000% ale pewne symptomy ci zarowni mniej jak i bardziej dojrzali od razu obrazuja;)

Gość edensedes
ten miał takie cechy...boję się, ze juz nie spotkam nikogo kto bedzie mi odpowiadać pod względem charakteru i wyglądu, chociaz wiem,ze to drugie jest mniej ważne, no ale jakiś pociąg musi być z mojej strony, bo inaczej nie dam rady.