Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wygraliście najwięcej WY lub Wasi bliscy w LOTTO

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Piszcie :-)

Gość gość
7000 wygrala moja mama trafiając 5-tkę, a ja 280 jakoś jak mialam 4-kę ;-) w zdrapce kiedyś jeszcze trafiłam 250 zł

Gość gość
up

Gość gość
moj maz 5tke w kumulacji, wyszlo jakies 4600 z groszami (po odliczeniu podatku itp)

Gość gość
w duzych kumulacjach 5tki czesto sa mniej poplatne niz wtedy gdy nie ma kumulacji

Gość gość
Moj maz gra od kilku lat w Lotto ale wygrywa zawsze jakies grosze, bilet sie zawsze zwroci ;) Jego najwyzsza wygrana bylo 12,5 funta. Kilka tygodni z glupia frant kupilam zdrapke i wygralam 80 tysiecy funtow :D Myslalam, ze zawalu dostane bo po zakupie zdrapki poszlam do ulubionej kawiarni i tam sobie zdrapalam :P Zawsze daje to robic mojej 5 letniej corce ale tym razem postawilam to zrobic sama ;) Patrzylam sie w zdrapke jak zaczarowana ale wynik nic a nic sie nie zmienial...Myslalam, ze sie przewidzialam...Ze strachu, ze inni wiedza, ze tyle wygralam ucieklam stamtad. Chcialam zadzwonic na infolinie ale balam sie, ze zdradze sie ze swoim telefonem. Nie powiedzialam mezowi przez tydzien - balam sie troche. Wiem, ze to glupie ale zawsze tak myslalam, ze bedzie. Marza nam sie wygrane ale jak przychodzi co do czego to jest strach...Ze zaczna sie pojawiac "przyjaciele", biedna rodzina. Nie planowalam sie chwalic a,e rkznie to bhwa. Wiem, ze to nie miliony ale jednak spora kwota ;) Kupon podpisalam, zeby nikt inny w razie "W" nie mogl go zrealizowac :P

Gość gość
bi bi 80 tyś funtow to pokaźna kwota :) Gratulacje

Gość gość
kilka czwórek mialam i nic wiecej

Gość gość
10 zł, wygrał mój tata

Gość gość
Ja - 24 zł :-) Ale ja bardzo okazjonalnie gram w Lotto

Gość gość
podbijam