Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zmienil sie czy nadal taki sam

Polecane posty

Gość gość

Jestem Wiktoria . Rok temu poznałam Tomka. Był to sylwester a ja nieźle nawalona . Z tego co mówili znajomi gdy mnie tylko zobaczył powiedział ze dzis chce mnie przeleciec . Ja chociaz n******* i ciągle przebywając z nim nie dalam sie. Widywałam go kilka razy w roku z autobusie lub na miescie. (jesteśmy z małych miejsowosci, bardzo) a on nawet slowem sie nie odzewał. Ostatnio do mnie napisał , tzn nie wiedzialam ze to on bo drażnił się ze mną i nie chcial przedstawić. Kilka dni później zmarł jego młodszy brat, i po pogrzebie szedł za mną i sie uśmiechnął , był taki zapłakany że szkoda i się go zrobilo i ta nienawisc do niego znikła. . Nastepnego dnia do mnie napisal. Pisalismy chwile, ja musialam konczyc. Potem znowu. I w sylwestra zapytal czy o pólncy spotkamy sie na placu razem wypijemy, albo chociaż się spotkamy. Ale ciągle sie mijalismy i tak jakos wyszlo . Podoba mi sie chyba . Ale boje się ze jesli by zaczeło się coś, to mu by tylko na jednym zależalo. A ja bym nie mogla tak odrazu , bo jestem dziewica jeszcze . I w dodatku nie wiem czy umialabym z nim być bo jeden jego kumpel mnie nienawidzi, bo rok temu sie poklocilismy nieźle . Może z tym nienawidzi to przesadzam ale nie przepada za mna na pewno Mam 18 lat a on 22 Może i jestem młoda itp ale pomózcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować