Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dahlia_black_12345

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość dahlia_black_12345

Cześć Wam, mam mały problem.. Zawsze się śmiałam z takich pytań ale jak przyjdzie co do czego to nie jest tak śmiesznie :P Mam 18 lat, a w sumie w tym msc dopiero skończę. Jestem dziewicą, ale z moim chłopakiem uprawiamy petting. Ostatnio tj. jakieś 3 tyg temu czy 2 tyg poszliśmy trochę dalej i .. nie lubię opisywać no ale chyba musze - obcierałam się o niego i troszeczkę wszedł, ale to nie była penetracja. Nie doszło do wytrysku, ale wiem że przed wydzielany jest płyn ejakulacyjny. Dodam - jestem dziewicą, czyli błonę teoretycznie mieć powinnam, ale wiem, ze bywa z nią różnie. Okres ostatni dostałam 8 grudnia, mam dosyć regularne okresy i wiem, że powinna go dostać 3/4 stycznia. Wiem, ze mało czasu minęło, ale ja nawet nie odczuwam objawów okresu jak zawsze miałam. Proszę bez negatywnych komentarzy, szukam uspokojenia :) Nie mówcie o antykoncepcji, bo nawet bez penetracji jej czasem używamy. Nie mówcie, że jestem dzi**, bo chodzę z nim 1,5 roku i gówniarzami też nie jesteśmy. Po prostu proszę o pomoc.. :)

Gość gość
Proszę bez negatywnych komentarzy? ej no po tym co napisalas, to czego sie spodziewasz? nie, nie jestes w ciazy, okres ci sie nie spoznia bo o tym sie mowi jak sie spoznia z 10dni śmieszy mnie pisanie o byciu dziewica jak sie uprawia petting, ktory czesto jest nawet SEKSEM oralnym (tak to też jest seks), błona nie definiuje bycia dziewica! przepraszam, nie wszystkie słowa dotyczą Ciebie dahlia_black_12345.

Gość gość
wiem, że nie definiuje, uprawiamy seks oralny czasami i w tym sensie trudno mi się określić dziewicą. Dziewicą jestem w sensie fizycznym, czyli posiadania błony. Dzięki za pomoc.. ;)

Gość gość
Szczerzę wątpię w to że jesteś w ciąży. Jest to bardzo mało prawdopodobne a o spóźnianiu się okresu jak na razie też nie ma co mówić bo za wcześnie.

Gość gość
nie nie jesteś dziewicą w sensie fizycznym. myslami tego orala mu robiłaś, a on tobie? nie, wiec właśnie fizycznie nie jestes dziewica, jedynie posiadasz (o ile np. na wf;) jej nie utraciłaś) błonę dziewiczą. w kazdym razie w ciąży nie bedziesz, a jak bedziesz sie stesowac, to okres sie przesunie, bo my kobiety tak już mamy... polecam ciepłą kąpiel.

Gość black_dahlia_12345
Może i racja.. Dzięki wielkie za pomoc, trochę się uspokoiłam :)

Gość gość
Nie baw się tylko otwieraj piczkę to bedziesz zadowolona

Gość gość
Napewno nie jesteś w ciąży. Zajście w ciążę wymaga wytrysku wewnątrz pochwy.

Gość black_dahlia_12345
a mi się nadal nie zbiera na okres :P