Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafente

buty CLARKS

Polecane posty

Gość kafente

witam wszystkich. kupowalyscie buty z tej firmy? jak je oceniacie?

Gość gość
sklep brytyjski.Jakość oceniam na bdb

Gość gość
Jedna z moich ulubionych firm jeśli chodzi o buty. Świetna jakość i ciekawe wzory. Warto zainwestować w porządne buty bo można się nimi cieszyć przez kilka sezonów.

Gość gość
ja ostatnio kupilam, piekne skorzane, pierwsze buty w ktorych nie mialam odciskow na stopach, a mam nawet jak kupuje buty sportowe, to moja zmora, sa super

Gość kasiunia1982
Hej, a gdzie kupujecie? po galeriach czy online? znalazłam w fajnych cenach na allegro, ale boję się :( kupowałyście może kiedyś tą drogą?

Gość gość
Tej firmy duzo butow jest w internetowym sklepie Eobuwie. Nie wiem, czy widzialyscie:)

Gość jabłko_adama
Ja bym wolała zakupić w autoryzowanym sklepie internetowym, jakoś tak pewniej niż przez allegro. Sama w ten sposób zamawiam buty różnych marek - a Clarks to jedna z moich ulubionych :) Polecam np. bardzo fajny sklep online, autoryzowany, z okazyjnymi cenami - www.clarksonline.pl - moim zdaniem opłaca się dużo bardziej niż po galeriach.

Gość jabłko_adama
Ja bym wolała zakupić w autoryzowanym sklepie internetowym, jakoś tak pewniej niż przez allegro. Sama w ten sposób zamawiam buty różnych marek - a Clarks to jedna z moich ulubionych :) Polecam np. bardzo fajny sklep online, autoryzowany, z okazyjnymi cenami - www.clarksonline.pl - moim zdaniem opłaca się dużo bardziej niż po galeriach.

Gość gość
Jakosc świetna, ie są najmocniejsze, ale nie o to w nich chodzi. Są bardzo trwałe.

Gość gość
Jakosc świetna, ie są najmocniejsze, ale nie o to w nich chodzi. Są bardzo trwałe.

Gość adelajdak
a co to

Gość adelajdak
a co to

Gość gość
Mam dwie pary - bardzo wygodne.

Gość gość
Jakby któraś z Was szukała, są w naprawdę fajnych cenach na stronie Eobuwie.

Gość balka
Świetna firma i buty naprawdę dobrej jakości. Cenowo tez nie wypadają najgorzej - w końcu to inwestycja na dłuższy czas :). Kiedyś kupowałam stacjonarnie, ostatnio zamówiłam baleriny tej firmy w Butsklepie i mogę polecić ten sklep.

Gość gość
Clarksonline.pl - fajny sklep, też z niego czasem zamawiam, jak mnie najdzie na internetowy shopping. Mój mąż się śmieje zawsze, gdy mi kurier coś do domu przynosi, że nie zauważa nawet, kiedy ja wydaje pieniądze i że jak tak dalej pójdzie, to pozbawi mnie laptopa :P Hehe, tak sobie żartuje :) A ja lubię bardzo kupować przez neta i polować na swoje ulubione marki :)

Gość gość
Ja tez lubie Clarks..Tylko nie wiem czemu sa w Polsce takie drogie. W porownaniu z cenami w Anglii to przegiecie. W Anglii maja wlasnie wyprzedaze i mozna kupic buty za 19 funtow..

Gość gość
Ja lubię bardzo!!! Znam od lat :) Fakt, po galeriach czasem są te ceny zaporowe, ale w sklepach autoryzowanych, jak np. Clarksonline.pl - naprawdę fajne, jak na taką jakość. Zobaczcie sobie na przeceny, jakie teraz mają http://www.clarksonline.pl/buty/resale.aspx - moim zdaniem naprawdę fajne.

Gość gość
Te są super www.clarksonline.pl/damskie/buty/marilyn-zoe/20356702D/Product.aspx - zamawiam na jesień! Za taką cenę... Nie warto czekać :))

Gość pieprzyca
Bardzo fajne buty mają w tym sklepie Clarksonline.pl, nie znałam go wcześniej ale coś sobie na pewno zamówię, bo lubię tę markę, chociaż nie wszystkie modele są w moim guście. Natomiast mój mąż lubi, więc namiar się przyda na pewno :)

Gość gość
buty clarks są bardzo dobrej jakości, są nie do zdarcia raz tylko się nacięłam - napaliłam się na baleriny wykonane ze zbyt usztywnianego materiału - obdzierały mnie, nie dało się w nich chodzić

Gość gość
Ja sobie zamówiłam takie buty wyjściowe na jesień www.clarksonline.pl/damskie/buty/lorenzo-ocean/20355601D/Product.aspx. Lubię Clarks odkąd pierwszy raz je kupiłam w UK - są naprawdę bardzo wygodne :)

Gość gość
Clarksonline.pl bardzo fajny sklep, każda fanka Clarksów powinna sobie tam zajrzeć od czasu do czasu na małe łowy :)))