Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkola jezykowa KRAKOW jaka mozecie polecic

Polecane posty

Gość gość

Interesuje mnie jezyk angielski, zastanawiam sie nad profi lingua albo callan na ulicy malej Macie jakies doswiadczenia z tymi szkolami?

Gość gość
podbijam

Gość Mieszkaniec Krakowa
Szczerze, nie polecam żadnej z wymienionych przez Ciebie szkół. A jeśli już, to Callana, ale to jest dość specyficzna metoda, dobra, jeśli chcesz jechać na dłużej za granicę i się rozgadać czy coś. Na pewno w ten sposób nie przygotujesz się do żadnych egzaminów etc. W Krakowie na pewno świetna jest Gama Bell na Michałowskiego. Chodziłem tam, moja rodzina też tam chodziła i wszyscy byliśmy w pełni zadowoleni. Poczytaj sobie o nich więcej, uważam, że jeśli już inwestować niemałe pieniądze w kurs, to u nich na pewno warto.

Gość gość
Ja chodzę do Lincolna i jestem bardzo zadowolona. Sa zajęcia z nativami, na lekcjach nie uzywa sie jezyka polskiego, co bardzo motywuje do uczenia sie slownictwa :) zauwazylam, ze po zajeciach w tej szkole zaczelam mowic tak jakby intuicyjnie - nie zastanawiajac sie jakiego czasu uzyc itd.

Gość maxixmma
Lincoln i tylko lincoln. Nawet się nie zastanawiaj, mega dobra szkoła. Super nauczyciele i dobre ceny :)