Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hola87

wrac do pracy

Polecane posty

Go艣膰 hola87

W lutym konczy mi sie maciezynski powinnam wracac do pracy ale.... sama nie wiem dojazd ok 1, 5, wyjsc musze przed 7ipowrot ok 18.30 zarobki 1700 niania ok 6 zl za h/maz wychodzi ze mna wraca ok 19, 20 sam nie wiem nie zarobie nawet na nianie a pracy mi szkoda zostawic zlobka nie ma.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a wyzyjecie z 1 pensji? ja bym chyba szukala zlobka nawet gdzies dalej i wrocila do pracy, albo wroc na pol etatu, teraz tak mozesz 50% bedziesz dostawala od pracodawcy a reszte z zusu, wiec si臋 oplaca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola87
jakos wyzyjemy n apol etatu nie ma szans, zlobka nie ma w okolicy, jest ok 40km dalej ale szans nie mam na niego i musilabym chyba wstawac o 3 w nocy zeby d tam dojechac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowa330
ale czego sie spodziewalas przed zajciem?? ze co swiat sie bedzie klanial bo ty masz dziecko czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu nie masz szans na pol etatu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola87
c bo moje stanowisko jest takie ze wracam na caly albo wcale po etatu nic by nie zmienilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez sensu jak was stac to bierz nianie i wracaj to pracy a nie gnusniej w domu, przeciez dziecko za jakis czas pojdzie do przedszkola wiec koszty sie zmniejsza a ty pewnie tez juz wiecej bedziesz zarabiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gh8
dla mnie zaabianie na nianie jest bezsensu tym bardziej zostawianie wlasnego dziecka z baba na 12h ja bym zostawila prace sorki/1700 to nie wiele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola87
no wlasnie nie stac nas na nianie liczylamz mezem ze do benzyny bym dodala jescz ekilka stowek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wrocilam mimo ze niania pochlaniala 100% mojej pensj. C贸rka siedziala z nia 1,5roku az poszla do przedszkola, ja w tym czasie dostalam podwyke i awans. Jak bym siedzila z nia w domu to teraz pewnie bylabym na bezrobociu albo martwila sie gdzie znajde prace, bo nie jest latwo. A ktores z dziadkow nie moze zostac z dzieckiem? moje kolezanki placa np. mamie jakas tam stawke nizsza niz niance ale zeby mama sobie tez cos dorobila i wszyscy sa happy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola87
dla mnie zaabianie na nianie jest bezsensu tym bardziej zostawianie wlasnego dziecka z baba na 12h ja bym zostawila prace sorki/1700 to nie wiele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sama sobie odpowiadasz na pytania? to po co je zadajesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola87
niestety nie posiadamy babc na miejscu/zreszta nawet to nie mozliweby bylo bo babcie sa mlode i pracujace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola87
to nie ja odpowiadalam ile placicie za h niani?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7z艂 ale jest tylko 2 razy w tygodniu, to pani na emeryturze ktora sobie tak dorabia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a chcesz wr贸ci膰 do pracy czy wola艂aby艣 zosta膰 z dzieckiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyno zostan w domu z dzieckiem .Twoje dziecko jest jeszcze malutkie i potrzebuje rodzic贸w nie obcej baby .A ty jeszcze sie w 偶yciu napracujesz. bo do 67l jeszcze c***ewnie daleko :)

Udost臋pnij ten post