Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hola87

wrac do pracy

Polecane posty

Gość hola87

W lutym konczy mi sie maciezynski powinnam wracac do pracy ale.... sama nie wiem dojazd ok 1, 5, wyjsc musze przed 7ipowrot ok 18.30 zarobki 1700 niania ok 6 zl za h/maz wychodzi ze mna wraca ok 19, 20 sam nie wiem nie zarobie nawet na nianie a pracy mi szkoda zostawic zlobka nie ma.

Gość gość
a wyzyjecie z 1 pensji? ja bym chyba szukala zlobka nawet gdzies dalej i wrocila do pracy, albo wroc na pol etatu, teraz tak mozesz 50% bedziesz dostawala od pracodawcy a reszte z zusu, wiec się oplaca.

Gość hola87
jakos wyzyjemy n apol etatu nie ma szans, zlobka nie ma w okolicy, jest ok 40km dalej ale szans nie mam na niego i musilabym chyba wstawac o 3 w nocy zeby d tam dojechac

Gość gosciowa330
ale czego sie spodziewalas przed zajciem?? ze co swiat sie bedzie klanial bo ty masz dziecko czy jak?

Gość gość
czemu nie masz szans na pol etatu?

Gość hola87
c bo moje stanowisko jest takie ze wracam na caly albo wcale po etatu nic by nie zmienilo

Gość gość
bez sensu jak was stac to bierz nianie i wracaj to pracy a nie gnusniej w domu, przeciez dziecko za jakis czas pojdzie do przedszkola wiec koszty sie zmniejsza a ty pewnie tez juz wiecej bedziesz zarabiac

Gość gh8
dla mnie zaabianie na nianie jest bezsensu tym bardziej zostawianie wlasnego dziecka z baba na 12h ja bym zostawila prace sorki/1700 to nie wiele

Gość hola87
no wlasnie nie stac nas na nianie liczylamz mezem ze do benzyny bym dodala jescz ekilka stowek

Gość gość
ja wrocilam mimo ze niania pochlaniala 100% mojej pensj. Córka siedziala z nia 1,5roku az poszla do przedszkola, ja w tym czasie dostalam podwyke i awans. Jak bym siedzila z nia w domu to teraz pewnie bylabym na bezrobociu albo martwila sie gdzie znajde prace, bo nie jest latwo. A ktores z dziadkow nie moze zostac z dzieckiem? moje kolezanki placa np. mamie jakas tam stawke nizsza niz niance ale zeby mama sobie tez cos dorobila i wszyscy sa happy

Gość hola87
dla mnie zaabianie na nianie jest bezsensu tym bardziej zostawianie wlasnego dziecka z baba na 12h ja bym zostawila prace sorki/1700 to nie wiele

Gość gość
sama sobie odpowiadasz na pytania? to po co je zadajesz?

Gość hola87
niestety nie posiadamy babc na miejscu/zreszta nawet to nie mozliweby bylo bo babcie sa mlode i pracujace.

Gość hola87
to nie ja odpowiadalam ile placicie za h niani?

Gość gość
7zł ale jest tylko 2 razy w tygodniu, to pani na emeryturze ktora sobie tak dorabia.

Gość gość
a chcesz wrócić do pracy czy wolałabyś zostać z dzieckiem?

Gość gość
Dziewczyno zostan w domu z dzieckiem .Twoje dziecko jest jeszcze malutkie i potrzebuje rodziców nie obcej baby .A ty jeszcze sie w życiu napracujesz. bo do 67l jeszcze c***ewnie daleko :)