Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze gotowy na atak jadrowy

Polecane posty

Gość Produkcjaognia
Ale skąd. Odpisuje tylko.

Gość Produkcjaognia
Nic nie muszę odwracać. On sam to robi bo ma z******ty poziom. Trudno tak nisko spaść żeby mu dorównać.

Ale go zaszczyt w du/pę kopnął :P Ja też doczekałam się wątku na swój temat :P

Gość gość
Produkcjaognia Najpierw czepiasz się chłopaka a potem masz pretensje, że ci do******la? Ma rację. Kretynek taki jak ty tu nie brakuje.

na przykład ja ale tu wesolutko :D lubię jak się ludzie wyzywają :D

Ja nawet nie wyzywałam nikogo w tym temacie za który zostałam zlinczowana w osobnym temacie :P Jakiś babon wrzeszczał i wyzywał, a ja dalej jej nie zwyzywałam oczywiście pomarańczowy nick :)

hahhaha pomarańczowy pleśniak hahhahaaa niech skonam :D dobry tekst :D pomarańczowe pleśniaki zawsze się czepiają niebieskiej arystokracji ;) oczywiście wśród niebieskich też jest kilku pół debili , ale przynajmniej mają jakąś odwagę cywilną pisząc jako zalogowani. Z resztą kafe teraz to jakaś porażka, dno coraz większe.

ale lubię marnować tu swój czas na macierzyńskim ;) przynajmniej wiem co się dzieje w głowach i życiu zwykłych parweniuszy :D

ogólnie patrzę sobie na tę stronę i widzę jak miło jest dla oka kiedy zamiast pomarańczu jest niebieski.

Gość gość
Facet na kafe .Nie chyba jakas p.i.p.a ,a nie facet,ja p********** jaka polewka .

właśnie, że za mało tu facetów, może by się atmosfera poprawiła :D i byłoby się z czego pośmiać :D głupota niektórych pomarańczek już nie śmieszy.. przeraża wręcz :O

Gość gość
Coz Morrigna, jezeli dla ciebie chamskie i agresywne obrazanie kobiet jest poczuciem humoru, to swiadczy jedynie o tobie. Jestes identyczna prostaczka jak ten glupolek. Poczucie humoru to cos innego niz wyzwiska, prostacki jezyk i wulgaryzmy. Nie wszyscy w takim patologicznym srodowisku przebywaja.

Gość gość
hihihiahaha

Gość gość
o, któraś gwiazda podbiła żebym i ja mogła poczytać :) mam dopiero 26 lat, ale takiego sztywniactwa jak na tym forum to jeszcze nie widziałam. nic nie jarzące, nudne kurki, które śledzą każdy wątek żeby później założyć swój na czyjś temat. zawistne, zazdrosne i wredne lachonarium.

Gość gość
wysłałam Ci 100 utworów!! a Twój Kid był któregoś roku na Top Liście Wszechczasów :)

Gość gość
o nie, tam się Pink Floyd samo otwiera. nie nie nie, nie tak miało być :)

Gość gość
ja wiem, jesteś największym fanem Acid Drinkres!!

Gość gość
to dokopiuj to co mi obcięło i dało linijkę niżej. to jest cały top wszechczasów Trójki z 1.1.2014 :)

Gość gość
od ostatniego do pierwszego miejsca na ktorym od kilku lat pierwszy raz jest nie LZ :)

Gość gość
Zobaczyłam temat, chciałam coś napisać, weszłam - i ujrzałam nasze ciążowo-porodowe towarzystwo wzajemnej adoracji, które wchodzi sobie w doopala bez wazeliny aż miło :D Led, Ty śmiesz pisać o jakichś kurkach? Ty, która w niespełna 3 tygodnie nap*******iła tu ponad tysiąc postów? :D:D Nie odbijaj przypadkiem piłeczki, już stąd spadam, nie będę Wam przeszakadzać w spijaniu sobie z dziubków :classic_cool: Morrigana, jeśli dla ciebie poczuciem humoru jest wyzwanie kobiet od krów rozpłodowych, ich dzieci od k***wskich bękartów, a mężów od frajerów dymających jesiotry - gratuluję odnalezienia się w grupie docelowej :)

Gość gość
frajer dymający jesiotra - mój nr 1

Gość gość
to by się nawet zgadzało, nie Led? :classic_cool:

Gość gość
tak, tylko te jesiotry są bardziej kanciate niż ja

Gość gość
część z nas już się przeniosła na fejsa, czekamy na ciebie, jesiotrowy, anonimowy gościu :)

Gość LedZeppelinNieNaNiebiesko
każdy, kto lubi świętych mikołajów na scenie. nie mogę się zalogować!

Gość gość
żenada