Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile lat wyglądam ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość gość
przez takich idiotów jak spaślak kobiety wpadają w anoreksję, bo parę kilo więcej uznawane jest za nadwagę :O autorka jak wspomniała ma 170 wzrostu i 66 kg wagi. to duzo?? wg mnie w sam raz mam tyle samo wzrostu i ważę w porywach 50 kilogramów. wyglądam jak uciekinierka z Oświęcimia, i szczerze mówiąc, wolałabym ważyć tyle co autorka, ale nie mogę przytyć

Gość gość
Koło czterdziestki, ewentualnie dobrze zakonserwowana pięćdziesiątka

Gość gość
Mam 25 lat i więcej zmarszczek od Ciebie. Mimo to daję ok 35, bo rysy twarzy masz dojrzałe.

Gość gość
autorko daj sobie spokój, idź stąd, bo tu same chamki i prostaczki siedzą, nie warto się denerwować.

Gość gość
Dobrze po czterdziestce moim zdaniem.

Gość gość
A ja się nie denerwuję własnie :) Ja to ta z torebka.

Gość gość
Chce tu byc atrakcyjna :S wez kobieto nie pokazuj tego bo jestes strasznie brzydka

Gość gość
szczupla jestes ale wysportowana dlatego tyle ważysz, fajnie że biegasz, też muszę w końcu zacząć. Jakie buty polecasz do biegania? w miarę tanie

Gość ooo i jajajaa
spaślak wklej twoją fote sprawdzimy ile masz nadwagi :P tylko zasłoń twarz bo mozemy tego nie wytrzymac :P

Gość gość
32

Gość gość
są leginsy, jest lansik

Gość spaślak_
no na tym wygladasz jak czlowiek i rzeczywiscie na lekka tylko nadwage czyli na te 66kg. v wg mnie w sam raz mam tyle samo wzrostu i ważę w porywach 50 kilogramów>>>to masz idealna figure tylko grubasy ci wmowily ze wygladasz jak kosciotrup a ty to lykasz jak pelikan :D zyjemy w dobie hamburgerow i grubasy lansuja swoja ideologie bo nie chce im sie zrzucac kilogramow prosciej wmaiwac sobie ze tak jest trendy.

Gość gość
ja bym ci dała z 25 lat, teraz młode kobiety wyglądaja dojrzale, jestes pewnie młodą mężatką

Gość gość
gośc 18:57- Jakie buty ? wygodne :D ja zanim trafiłam na odpowiednie to dużo wody upłynęło, miałam oryginelne do biegania i tańsze i droższe az kupiłam w Lidlu za grosze i są najwygodniejsze i anjlepiej mi sie wnich biega.

Gość gość
Autorko a powiedz ile masz

Gość spaślak_
nie jetem taki durny aby zdjecie wklejac :D poza tym ja nie mam potrzeby pytanai sie o to jak wygladam potrafie obiektywnei a nawet krytycznie spojrzec w lustro. w kazdym razie jak ona wyglada na 30 lat to ja wygladam na 16 :D

Gość gość namber łan
chłop nie pies na kości nie poleci :P nie żeby od razu mieć sadło nie wiadomo jakie ale kobieta musi mieć biust ,biodra i pupę :P

Gość gość
Mam 33 lata :D

Gość gość
dzieki, to jak teraz będą jakieś buty w lidlu to sobie kupię :) jak twoje życie zmieniło się na lepsze gdy zaczęłaś biegać? oczywiscie nie musisz odpowiadac jesli nie masz ochoty

Gość gość
A ja też zawsze uważąłam za durni tych co tutaj fotki wrzucają, ale zmieniłam zdanie, to fantastyczne przeżycie ehhh dzięki spaślak za krytykę :)

Gość gość namber łan
po figurze i tak dała bym mniej jakieś 28 z twarzy 30 :)

Gość gość
Uuuu to starzej wyglądasz :( wyglądasz na kobietę po 40. Czas się wziąć za siebie

Gość gość
hmmm dalam ci na poczatku 35, ale teraz tak 28-32 ciezko powiedziec doladnie:) ale wygladasz dobrze, masz piekne nogi:)

Gość gość
to masz idealna figure tylko grubasy ci wmowily ze wygladasz jak kosciotrup a ty to lykasz jak pelikan >> bejbe, żaden grubas nic mi nie wmówił,bo leję na te docinki, co więcej grubasy zazdroszczą, że tyle mogę zjeść i nie tyć ale ja sama widzę, że jestem za chuda, bo jak inaczej można to nazwać, kiedy mogę policzyć wszystkie swoje żebra oglądając siebie w lustrze? podobają mi się pełniejsze kobietki i nic tego nie zmieni, tak samo tego, że tobie podobają się wymoki ale na litość boską, nie wmawiaj jej, że ma NADWAGĘ, bo chyba nie masz pojęcia co to znaczy :O

Gość gość
Oczywiście ze zminiło sie na lepsze ! :) Zaczynałam od szybkiego marszu i Tobie to tez polecam, bo zaczynajc od biegu mozna szybko sie zrazić, a tak to sama poczujesz ze juz chcesz pobiec.

Gość gość
zgadzam się. przeżycie z całą pewnością jest niepowtarzalne. w każdym razie ja się już nigdy więcej na takie coś nie zdecyduję :P

Gość gość
a bieglas w jakims maratonie?

Gość gość
Matka z córką, masz jakieś 46 lat.

Gość spaślak_
chłop nie pies na kości nie poleci>>ide stad bo lubicie sie tu zbiorowo oszukiwac. jako facet napisze ze im chudsza tym lepsza bez popadania w skrajnosc. wiekszosc facetow ma takei zdanei jak moje ale duzy odsetek bierze co jest bo nie moze miec co chce a pozniej sie pociesza mowiac to co ty. v buty do bieganai kupuje sie w zaleznosci od stopy, jeden biega tak ze ma za duzy naciska na palce drugi na pie ty itd. nie da sie powiedziec ktore buty najlepsze. poczytaj co to pronacja i supinacja sprawdz co masz i dopiero kupuj buty. buty sa bardzo wazne ja jak biegalem w tenisowkach to bolaly mnie miesnie wzdluz piszczela tak ze sie nie dalo biegac. zreszta miedzy innymi od zlych butow zepsula mi sie noga i to dosc powazna usterka.