Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 tydzień ciąży a boli brzuch

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 12 tyg ciąży a boli mnie podbrzusze a tak konkretnie miejsce gdzie są jajniki, na ostatnim usg parę dni temu lekarz powiedział że mam lekkie rozwarcie szyjki macicy i dał mi luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki i kazał mi więcej odpoczywać. Poproszę o rady może któraś z was tak miała, bo bardzo się boję

Gość gość
a nie możesz zadzwonić do swojego lekarza? jak nie to natychmiast idź do szpitala bo to może być niebezpieczne.

Gość gość
byłam w szpitalu tydz temu bo zatrułam się czymś i strasznie wymiotowałam i właśnie wtedy mi zrobiono usg, a brzuch zaczął boleć po tych wymiotach wcześniej nic mi nie było

Gość malutka i fajna
Przede wszystkim duzo lez, zazywaj tez magnez, dziala przeciwskurczowo. Bol moze byc od rozciagania sie macicy.

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie może

Gość gość
W 12 tyg rozwarcie nawet delikatne to duże zagrożenie ze poronisz masz idiote nie lekarza powinien c*****sar założyć bo samo lezenie może nie pomoc i nie wytrzymasz do 38 tyg Ja od 22 tyg miałam rozwarcie i lezenie cały czas tylko WC do tego leki i z trudem do 38 tyg donosilam

Gość gość
Ją bym radziła jak najszybciej skontaktuj się że swoim.lekarzem .Albo jechać do szpitala.. Mocny ból brzucha morze być znakami poronienia. Ja przez mocne zdenerwowanie mało nie straciłam 1 dziecka.Powodzenia . Smecta pomaga rńozkurczowo, i dużo leż.

Gość lillllianka
Lepiej podjedz na izbe przyjec zeby to skonsultowac z lekarzem. ja stracilam 1 ciaze w 12 tyg wiec teraz juz wiem "lepiej dmuchac na zimne"