Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Limuzyna na 6 urodziny

Polecane posty

Gość gość

Wiem,ze tak troche nie na temat,chcialam tylko poznac Wasze opinie,czy wynajecie limuzyny na 6 urodziny corki to nie jest lekka przesada? No ja bylam w lekkim szoku jak to zobaczylam.Moja corka zostala zaproszona na impreze urodzinowa do swojej kolezanki z klasy,miala przyjsc przebrana za jakas ksiezniczke.Tutaj jest to normalne,ze dzieci sie przebieraja na przyjecia urodzinowe(mieszkam w Anglii) No ale ta wynajeta limuzyna,a potem impreza w lokalu mnie powalila i nie chodzi tu o jakas zazdrosc,bo wynajac limuzyne czy lokal to zade wyzwanie,no ale tak sobie mysle co w takim razie na 16-te urodziny albo na 21.oczywiscie dzieciaki zachwycone byly moja juz oznajmila mi ze tez tak chce i jak jej wytlumaczyc,ze tak na pewno teraz miec nie bedzie?

Gość gość
A to może rodzina Romów? Bo oni uwielbiają przesadę i blichtr.

Gość gość
Zadni Romowie normalna przecietna angielska rodzina

Gość gość
Wiesz co, jakos na urodziny mnie to nie razi. Pewnie dziewczynka marzyła by być księzniczką, jechac eleganckim autem godnym małej księzniczki :) też bym takie marzenie mojej córki spełniła. Natomiast jeśli chodzi o I Komunię i odwozenie dzieci limuzynami jestem przeciwna!

No faktycznie w tyłkach się poprzewracało, na 20 urodziny chyba kretyni wynajmą chyba rakietę na księżyc dla rozpuszczonej dziewuchy. Ciężko Ci będzie przetłumaczyć córce, że nie może mieć takiej imprezy. Może ucinaj temat z nią i z czasem wprowadzaj swoją wizję jej przyjęcia, a dużo czasu do jej urodzin zostało?

Gość gość
Kurcze moze i masz racje,moze faktycznie rodzice jej marzenie chcieli spelnic,no ale az sie boje pomyslec co ta mala zamarzy sobie na 16-ste urodziny :P A nie sadzisz,ze to troche rozpieszczanie malej?Ze kiedys moze nie doceniac tego co ma? Sama juz nie wiem co myslec

Gość gość
] [zgłoś do usunięcia] daga_jaga ------ Moja ma w marcu,mialam w planie zrobic jej urodziny w centrum zabaw dla dzieci,

Gość gość
] [zgłoś do usunięcia] daga_jaga @ Moja ma w marcu,a chcialam zrobic jej urodziny w centrum zabaw dla dzieci,wiem ze to takie banalne przy wystrzale rodzicow tej malej,no ale tam tez jest fajnie.

Gość gość
cos mi strona sie zacina

Jasne, że fajnie. Zachwalaj i opowiadaj jej o tej imprezie w centrum, którą dla niej organizujesz, ogólnie rozmawiaj z nią o przyjęciu.

Gość gość
Wiesz, wszystko zależy od wychowania i podejscia rodziców. Jesli są "normalni" to to jedno spełnienie marzenia córki nie spowoduje ze wyrosnie na egoistkę, której wszystko sie należy.

Gość gość
tylko że limuzyna nie jest tam żadnym luksusem- małolaty z bloków wynajmują sobie, żeby pojechać na imprezę do klubu. czy to jest przesada dla 6 latka? jeżeli tak, to tak samo przesadą jest lokal, wynajmowanie clownów, magików, kucyka, dmuchanych zamków i wszystko co wykracza poza ulokowanie dzieci we własnym salonie z tortem, przekąskami i pudełkiem zabawek.

Gość gość
Kolezanka ma 8 letnia córkę, która ma koleżankę na urodziny dziewczynki pojechały cała ekipa do studia nagrań i nagrały tam swoja piosenkę. Dziewczynki były wniebowzięte! Czy to była przesada? dla nas pewnie tak, dla tych dziewczynek pewnie nie, bo to były ich marzenia! My marzyliśmy o klockach lego o lalce barbie czy kolorowym TV, niektórzy rodzice zaciskali pasa i kupowali te rzeczy, czy jestem rozpieszczona dlatego ze miałam z rodzeństwem wypasioną kolejke lego? lub ze mielismy na wspólkę lalke barbie! Nie a to dlatego,ze rodzice nauczyli mnie skromnośc******ory, szacunku itd. Cięzko dziś nie spełniać marzeń dziecka ale trzeba pokazać że to nie przychodzi łatwo, ze trzeba zasłużyć i szanować to wszystko a tutaj chyba rodzice największy błąd popełniają.

Gość gość
Czyli uwazacie,ze wynajeta limuzyna na 6 urodziny to zadna przesada? Ja w domu mam tez starsza corke niespelna 15 letnia w przyszlym roku bedzie miala Prom(zabawa na zakonczenie gimnazjum) Ona wlasnie prosi chyba juz od roku by na te okazje wynajac jej limuzyne,do tej pory powtarzalam jej,ze przesadza,ale teraz wiem,ze tej starszej taka limuzyne wynajme,no ale moim zdaniem na 6 urodziny to jakos tak za wyniosle,klaun czy zabawa w centrum zabaw to co innego,tam tez mozna fajnie zajechac np.w udekorowanym samochodzie taty a dekorowac moze sama jubilatka.I u nas wlasnie tak bedzie(No chyba,ze jeszcze zdanie zmienie ;) )