Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długowłosaaaa

problem z seksem z nowym chłopakiem

Polecane posty

Gość długowłosaaaa

Moim pierwszym partnerem seksualnym był facet starszy ode mnie 25 lat. Romans trwał 6 lat. Ale wszystko co piękne ma swój kres. Teraz mam swojego rówieśnika i seks stał się dla mnie wielkim rozczarowaniem. Taki mechaniczny, bez żadnego uczucia a niby się kochamy. Bardziej skupiony na sobie niż na mnie. Co robić? Rozmów było milion, ale dalej to nic nie zmienia.

Gość gość
jeśli rozmowy nie pomagają, to nic już nie zrobisz... pozostaje przywyknąć lub zmienić faceta, co zresztą z czasem i tak zrobisz, bo zbyt długo tak nie wytrzymasz i zacznie Cię to irytować.

Gość długowłosaaaa
Mam prawie 30 lat. Ponad rok jestem z moim chłopakiem a jeszcze nigdy nie było mi w łóżku tak źle jak teraz. Dosłownie muszę się zmuszać, Nie podoba mi się w jaki sposób mnie dotyka. W ogóle brak w nim jakieś namiętności. Jak pies. Wejść dosłownie w********** poprzytulać się i spać. Tak wg niego wygląda seks. Bardzo ubogi. I on gada coś o ślubie. Nie widzę się w roli jego kochanki.

Gość gość
Skoro musisz się zmuszać do seksu, to nie ma sensu ciągnąć tego dalej, bo to i tak nie przetrwa, szkoda tylko tracić czas.

Gość gość
Też miałam podobny problem i odpuściłam sobie taki związek, później trafiłam na chłopaka, który lubi kobiety i ten całymi godzinami potrafi zajmować się moim ciałem :)

Gość gość
Daj sobie spokój z takim facetem. On na Ciebie nie zasługuje. Sex bez uczucia jest dobry w agencji towarzyskiej, a nie w życiu codziennym we dwoje. Poszukaj kogoś innego. Na pewno się znajdzie.