Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

Dzis moj maz powiedzial mi zeby nie nasze dziecko to on by mnie zostawil. A tak mamy dziecko to bedzie ze mna. Co mam robic?

napisz coś więcej czy to była kłótnia? czy takie zimne przemyślenie? czy się nie dogadujecie. Jaki był kontekst tej wypowiedzi?

Gość gość
Myslalam do dzis ze sie dogadujemy ale widocznie sie mylilam. To bylo jego przemyslenie nie bylo zadnej klotni

Gość fosc12300
jesli masz gdzie to wyprowadz sie na jakis czas z dzieckiem. Ale zanim to zrobisz porozmawiaj z nim jeszcze raz, spytaj czemu tak czuje, moze sobie kogos znalzl, stracil zaintweresowanie, moze potrzebujecie spedzic ze soba kilku romantycznych chwil by znow poczul ze chce tylko ciebie.

Możesz mi nie wierzyć i się zarzekać, że to niemożliwe ale zorientuj się czy nie ma jakiejś baby na boku, wiesz żona zawsze dowiaduje się ostatnia i nie jest to pusty slogan. Jak facet mówi takie rzeczy na zimno to kopnij dziada w tyłek i tyle. Ja bym się załamała po takich słowach i uwierz teraz to już równia pochyła, bo jeszcze w kłótni, w emocjach można wykrzyczeć takie głupoty ale na spokojnie to już nie są głupoty tylko fakt.

Gość gość
To on sie wyprowadzi na jakis czas i sobie to wszystko pouklada ale ja nie wiem czy po tym co powiedzial chce byc z nim

Gość gość
A ja tak go Kocham

Gość gość
hmm Ty go kochasz a on Ciebie nie... złapałaś go na dziecko czy co bo raczej z miłości Ci tak nie powiedział

Gość gość
Wiem ze bardzo mu sie podoba dziewczyna teraz juz narzeczona jego kolegi. Bylismy razem na kilku imprezach to on w nia byl bardzo zapatrzony, kawe i ciasteczka jej przynosil, razem sie bawili, a nawet byla taka sytuacja ze na rekach ja nosil:'(

Gość gość
Nie nie zlapalam go na dziecko jestesmy razem 9 lat

Gość gość
Pomozcie

przywiąż się do jego nogi ;) może cię wtedy nie zostawi. Przestań się upadlać. Jakby mi mąż tak powiedział (i grzał się na jakąś dziunię) to bym raczej była już w trakcie obmyślania i planowania przyszłości dla siebie i dziecka.. bez starego u boku,

Gość Znam ten bol
A ile lat ma ty i twoj maz? To jakis niedojrzaly smarkacz? Wspolczuje ze ci tak powiedzial to jest bardzo nie fair,"

Wy razem potrzebujecie pomocy w sensie jakaś terapia, ale on musi tego chcieć. Po tym co piszesz to jakiś palant skretyniały i zimny d**ek. Zniknij na jakiś czas najlepiej jak najszybciej. Jak po takich słowach nie zareagujesz to teraz będzie coraz gorzej i będzie coraz bardziej Tobą pomiatał. Szanuj się. Ciekawe czy będzie taki hardy jak Cię straci.

Gość gość
A może 9 lat temu dbałaś o siebie, teraz masz to w d***e, z imprezowej fajnej laski stała się typowa kura domowa? Nie chodzi mi o wygląd, bo każdy z nas się zmienia, ale o zachowanie.

Gość Jenna Bond
Powiedz mu, że nawet mimo dziecka ty z nim być nie chcesz i masz go głęboko w zadku. Spakuj palantowi rzeczy do wora na śmieci i za drzwi. Najpierw szanuj siebie, a wtedy uszanują cię inni.