Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia_1992

Pokażę to i owo jak napiszecie tutaj jakiś ładny wiersz

Polecane posty

Gość Misia_1992

Wstawię zdjecie moich piersi.

Gość gość
Pokaż d**ę

Gość Misia_1992
Poważnie mówię to ma być coś oryginalnego

Gość gość
Precz z moich oczu!... posłucham od razu, Precz z mego serca!... i serce posłucha, Precz z mej pamięci!... nie tego rozkazu Moja i twoja pamięć nie posłucha. Jak cień tym dłuższy, gdy padnie z daleka, Tym szerzej koło żałobne roztoczy, - Tak moja postać, im dalej ucieka, Tym grubszym kirem twą pamięć pomroczy. Na każdym miejscu i o każdej dobie, Gdziem z tobą płakał, gdziem się z tobą bawił, Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie, Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił. Czy zadumana w samotnej komorze Do arfy zbliżysz nieumyślną rękę, Przypomnisz sobie: właśnie o tej porze Śpiewałam jemu tę samę piosenkę. Czy grają w szachy, gdy pierwszymi ściegi Śmiertelna złowi króla twego matnia, Pomyślisz sobie: tak stały szeregi, Gdy się skończyła nasza gra ostatnia. Czy to na balu w chwilach odpoczynku Siędziesz, nim muzyk tańce zapowiedział, Obaczysz próżne miejsce przy kominku, Pomyślisz sobie: on tam ze mną siedział. Czy książkę weźmiesz, gdzie smutnym wyrokiem Stargane ujrzysz kochanków nadzieje, Złożywszy książkę z westchnieniem głębokiem, Pomyślisz sobie: ach! to nasze dzieje... A jeśli autor po zawiłej probie Parę miłośną na ostatek złączył, Zagasisz świecę i pomyślisz sobie: Czemu nasz romans tak się nie zakończył?... Wtem błyskawica nocna zamigoce: Sucha w ogrodzie zaszeleszczy grusza I puszczyk z jękiem w okno zalopoce... Pomyślisz sobie, że to moja dusza. Tak w każdym miejscu i o każdej dobie, Gdziem z tobą płakał, gdziem się z tobą bawił, Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie, Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił.

Gość Felixtus
przez wieś wędrowały dwa Michały bo to były dwa pedały jeszcze tzytzków nie widziały a swoje kindybały wychwalały

Gość gość
pokaz tylek i cyca zeby poszla na monitor szpryca :classic_cool:

Gość Misia_1992
Ten pierwszy to nie twój wiersz a drugi do kitu chłopcy postarajcie się nagroda będzie słodka zapewniam :-)

Gość gość
i gdzie to i owo ?

Gość gość
wodzisz za noc i tak nic nie wstawisz :)

Gość gość
to musisz zrobic cala sesje bo dla 1 foty z cyckami nie oplaca sie teraz myslec :classic_cool:

Gość gość
"Ciuchy" Pełne szafy ciuchów mają A i tak je pożyczają Gdyż ciągle wołają że ciuchów nie mają :)

Gość Misia_1992
Myślisz że wystarczy skopiować byle jaki wiersz i wkleić żeby zdobyć nagrodę? Trochę wysiłku fota pstryknieta CZEKAM

Gość Misia_1992
Dobrze wrzuce jako bonus zdjęcie pupy ale w majtkach

Gość Misia_1992
Macie ten link http:\\imageshack.us.mtgdt58265

Gość gość
nic tam nie ma :classic_cool:

Gość Felixtus
w knajpie było bardzo przyjemnie i kapela grała ferajna spożywała różne trunki i piwo popijała mgła potworna za oknem powstała i nagle przybiegła z parkietu zadyszana moja 'mała' opowiada, że się zapomniała a jutro w poniedziałek na zaliczenia biec miała ale co i jak spokojnie pytam popijając kolejnego browara a dziewczyna opowiada, że o egzaminach zapomniała i za rękaw marynarki ciągnie i od bufetu mnie wygania bo rano musi być na uczelni wypoczęta i wyspana a teraz już musimy jechać i czasu szkoda a daleka jest droga więc dopiłem na szybko browara zabrałem kluczyki od auta, pożegnałem się szybko i do auta a mgła jest taka, że nie widać gdzie jest droga , katorga wycieraczki na szybach nie wyrabiają , latarnię się kłaniają i mówię do kobiety, że mogliśmy przenocować do rana ale już w aucie spała i mojego głosu nie słyszała jest późna noc , kierownica auta mnie nie usłuchała tylko słyszałem huk jak blacha auta stękała ruszyć się nie mogę i miednica oraz ręka mnie zabolała nie słyszę aby kobieta na tylnym fotelu spała cisza zapanowała

Gość gość
straszne

Gość Felixtus
wymyślenie tego tekstu zajęło mi ok. 10 minut jako wskazówka dla kobiet aby nigdy w życiu nie wyciągały nawalonego faceta z fajnej imprezy do auta w czasie mgły z poleceniem musisz jechać na g*******

Gość tango i cash
dwoje oczu patrzy na wypukłość twych dwóch piersi one wzrok wszystkich przykuwają - czy miastowi czy blokersi czy starsi czy młodzi, niechluje czy zadbani czy źle czy dobrze poukładane mają w bani wszyscy są równi w namiętności jaką żywią każdego co tak patrzy niesie na skrzydłach żądzy męski żywioł pradawny i naturalny, co steruje nim wbrew woli i gdy posiąść cię nie może to go serce boli każdemu chętnemu nie sposób się oddać wybrać trzeba roztropnie, najlepszemu się poddać polegnie każdy kto sięgnie po ciebie nieśmiało a pozna cię ten który zrobi to zuchwało

Gość tango i cash
no i gdzie fotka?

Gość Misia_1992
Uwierzyłeś, że naprawdę coś wstawię?? Łykasz wszystko jak pelikan :D:D