Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Robiłam dwa testy ciążowe- jeden byłby w trzecim miesiącu ciąży, drugi w czwartym i obydwa wyszły negatywnie. Cały czas miałam okres (obecnie byłby to początek piątego miesiąca), czy to możliwe żebym była w ciąży? Nie było nudności, ani żadnych specyficznych objawów ciązy, a okres był obfity.

Gość gość
gdzie ty żyjesz kobieto ... do książek , a nie na forum ..

Gość agppa
Okres miałam 07.12 jak to zwykle u mnie obfity i 7 dniowy. Staramy się z M o dziecko więc byliśmy"razem" w płodne dni. 01.01 późnym. Wieczorem zaczełam plamić kilka kropli brązowawej wydzieliny. 02-04 plamienie czerwieńsze średnie, dziś 05 noc rano nic, teraz znów czerwonawo-brązowe średnie. Planowo okres powinna dostać 04 cykle mam regularne. Wczoraj wieczorem 05 prawie nic dziś 06 ani widu po plamieniu. Delikatny ból od czasu do czasu w dole brzucha albo pachwinie Jeszcze jedna rzecz po grudniowej wizycie okazali sie że. Mam polipa n macicy średnica 1 mm. A jeszcze jedno lekarz na razie kazal nam sie starac i liczyć ze sie uda 2 pieczenie za jednym zamachem.ZASTANAWIAM SIĘ czy to może być Implantacja zarodka. To co ze mnie schodzi, nie jest jak okres skrzypowate ani tak obfite jak zawsze....Co sądzicie Zastanawiam się tylko czy test z moczu już wyjdzie bo ten z krwi dopiero będę mogła zrobić w sobotę frown Nie chce się "nakręcać" na tak ale również trudno mi nie myśleć o tym czy Tak czy niestety nie. Nigdy wcześniej nie miałam podobnej sytuacji... więc się łudzę.. smile )