Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ags

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość Ags

Cześć dziewczyny! Mam problem. Próbowałam uprawiać z chłopakiem seks w dni niepłodne. Nie miał wytrysku, ale czy mogło dojść do zapłodnienia przez ten płyn? Dodam, że kilka godzin wcześniej nie miał wytrysku. Pomóżcie.

Gość Ags
Mam 15 lat i był to mój pierwszy seks

Gość Ags
Nie mam 15 lat ;/

Gość Ags
Mam 15 lat i proszę nie pisać za mnie :/

Gość gość
Sex jest dla dorosłych a nie dla takich smarkow jak ty jak się bawisz w dorosla to licz sie z tym że zamiast sie bawić będziesz zmieniać pieluchy

Gość Ags
Drogi gościu! Nie znasz mojej sytuacji. Nie będę się tutaj tłumaczyć z tego, dlaczego zgodziłam się na seks z chłopakiem. Tak, nie jestem gotowa na współżycie! Nie jestem żadnym smarkiem, więc wypraszam sobie takie coś. Zadałam pytanie i po prostu chciałabym poznać odpowiedź bardziej doświadczonych kobiet.

Gość gość
To jak nie jesteś smarkiem to kiego grzyba zadajesz tak durne pytania??!!

Gość Ags
Bo dużo czytałam na temat tego płynu, który wydziela się z męskiego członka podczas podniecenia i chciałam znać wasze zdanie. No ale OK, jeśli uważasz, że jest to durne to sobie tak uważaj dalej, ale myślę, że na moim miejscu chciałabyś znać zdanie innych.

Gość gość
szansa na ciażę z płynu preejakulacyjnego jest pewnie jak 1:miliona albo jeszcze jeszcze mniejsza. musiałby mieć wcześniej wytrysk i nawet nie sikać po nim. Nie jesteś w ciaży

Gość Ags
Czyli ten płyn zawiera plemniki tylko wtedy jeśli mężczyzna miał wcześniej wytrysk. Dziękuję za pomoc.