Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadarka106

glodówka czas start

Polecane posty

Gość krysiula
Jezeli mam cos poradzic to sprobojcie postu daniela albo dr Ewy Dabrowskiej to to samo opiera sie tylko na warzywach sokach i mozna jejsc te warzywa np gotowane poczytajcie sobie na akademi witalnosci jest o tym b duzo wogole sa tam super artykuly polecam i zycze wytrzymalosciMoja corka znow robi sobie ten post jest b zadowolona zniknely dolsgliwosci na ktore sie skarzyla ,ale tak jak pisze zapoznajcie sie ta dieta Powodzenia

Gość gość
kadarka106 "Skąd ta pewność? usmiech.gif " no błagam cię :O a byłaś? tak szczerze... bo wątpię.. ;)

Czesc Dziewczyny! drugi dzien glodowki trwa. Jak na razie jest super!! Czuje się lekko,mam mnóstwo energii, oby tak dalej...choc zbliza sie wieczór nad książkami, wiec będzie brakowalo jakiejs malej przekąski :-) rozix3,jak u Ciebie, dajesz rade??moze ktoś jeszcze sie przylaczy?? :-)

Muchaplujka, polecam chlebek oopsies: 100g twarogu 3 jajka pół łyżeczki proszku do pieczenia Żółtka utrzeć z twarogiem. Białka ubić na sztywno, dodać do masy żółtkowo-twarogowej, dodać proszek, wymieszać delikatnie. Na blaszkę wyłożoną papierem wyłożyć kilka placków, lub całą masę. Piec w 160 st. przez 25 min. Wychodzi taki jak naleśnik, mi z tej porcji wyszła średnia tortownica. Jest bez węgli, chyba, że liczysz z twarogu. Możesz na niego położyć wędlinę, ser żółty czy co tam chcesz. Możesz też zwinąć i zrobić tortillę.

Gość rozix3
Ja jestem chora, nic mi sie nie chce, mam katar, gorączka, głowa mnie boli, nawet nie mysle o jedzeniu. Więc to jest plus, ale ogólnie czuje sie okropnie.

Gość muchaplujka
a podziękował bardzo za przepis - w sobotę wypróbuję. Ja dzisiaj ładnie sie trzymałam, tylko ogólnie też jestem rozbita i zmęczona - harówka w robocie, a pozatym to są pierwsze objawy diety - organizm się buntuje. Do jutra!

Oj bidulki... To ja wam się pochwałę... W sobotę jade morsowac :-) pierwsza moja zimowa kąpiel :-). Juz nie mogę się doczekać. Trzymajcie się cieplo, a tym czasem ja uciekam do nauki, bo jutro ważny egzamin przede mną... Trzymajcie kciuki...:-)

Gość gość
kadarka106 Gosciu- nadal nie rozumiem Twojego pochopnego wyciągania wnioskow.. nie musisz rozumieć ;) odpowiedz na pytanie: byłaś w ciąży? :)

Gość gość
...ani nie muszę Ci się spowiadac... :-) Zresztą temat ten dotyczy głodówki, nie dzieciaczkow :-) Wracając do tematu... Takjak sie spodziewalam, w nocy mialam maly kryzys i mialam ochote cos wszamac, ale po dosc dlygiej bitwie z soba sama, wygralam!! Silna wola vs. Nocne podjadanie 1:0 :-) Dziś po egzaminie znajomi poszli na obiad do restauracji... Jestem z siebie na prawdę dumna, bo nawet nie przeszło mi przez myśl, żeby się złamać. Grzecznie odmowilam :-) a jak u Was, Dziewczyny? :-) ja smigam teraz do domku i biorę się za ogarnianie mieszkania i inne domowe p*****ly, a wieczorem siłownia :-) :-) :-)

Gość gość
czyli intuicja mnie nie zawiodła :D

Gość gość
Kilka lat temu byłam na głodówce 2 tygodnie. Całkowita głodówka "wodna". Tylko woda, witaminy i minerały syntetyczne, elektrolity. Troche ćwiczeń oddechowych, masaże, spacery. Opiekował się nasza grupa dr. Miszurow. Jego książka jest w necie. Można sobie ściągnąć. Schudłam 8 kg. Po miesiącu od zakończenia głodówki zrobiłam USG i okazało się że znikły mi torbiele w nerkach. Z głodówki też trzeba wychodzić tak jak z każdej diety. Wychodzenie trwa tyle ile głodówka. Wszystko opisane jest w książce. Zastanówcie się po co chcecie głodować, bo nie jest to najlepszy sposób na chudnięcie. Efekt jo-jo jest błyskawiczny