Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zle przeczucia

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o faceta.Jestem z nim 5lat, naprawdę dużo że sobą przeszliśmy.Ostatnio codziennie śni mi się, że mnie zdradził, albo zostawił.Później pół dnia chodzę smutna i czekam się go.Co odgrywa się na naszym związku.Dodam, że seksu nie uprawiamy wcale.Na pytanie czy między nami jest ok. odpowiada, że nic się między nami nie zmieniło.W tym roku chcemy wziąć slub i poszerzyć nasza rodzine, a ją mam wrażenie, że jest coś nie tak.:-(

Gość ja myślę żeee
Wiesz, to może być odzwierciedlenie emocji z dnia, ślub, rodzina, nawet ten brak seksu. Nie wierzysz chyba w prorocze sny? A co z seksem? On nie chce?

Gość 7laila
Powiedz mu, że musisz go sprawdzić przed ślubem, bo jak nie, to ze ślubu nici. A jak po ślubie mu nie stanie, to co zrobisz? Ustawisz się w tej długiej kolejce do mojego starego?

Gość malutka i fajna
Czemu nie uprawiacie seksu? Oj, kiepski ten wasz zwiazek....

Gość gość
czyli co? stres przed ślubem i dziećmi? Seks od prawie roku jest bardzo rzadki.Jeśli już jest zbliżenie to on je inicjuje, ja tylko mówię, że mi go brakuje, ale sama nie inicjuje :-/.Męczy mnie to bo, chociaż już nastolatkiem nie jestes to ma częste zmazy nocne.A skoro zmazy tzn. że o kimś tam śni.Rano nigdy nie pamięta co mu się śniło.:-(

Gość gość
Dlaczego nie inicjujesz, zwłaszcza, że chcesz? Przecież fizyczne zbliżenie jest ważne. On o nikim pewnie nie śni. Organizm sam uwalnia niewykorzystane potrzeby.

Gość gość
nie czuje sie atrakcyjna i boję się odrzucenia:-/.Wiem głupie wytłumaczenie, powinnam się przemodz.

Gość gość
Nad tym najlepiej jakbyście razem popracowali. On musi wiedzieć o tym, jak się czujesz. Że nie jesteś chłodna, tylko że czujesz się źle ze sobą. Mądry człowiek powinien umieć pokazać drugiej osobie, że jest dla niego najpiękniejsza. Poza tym, po 5 latach ludzie patrzą na inne rzeczy, niż ciało.

Gość dupa_biskupa
alez nie przejmuj sie, faceci tak maja niektorzy 🖐️

Gość gość
Ja się kiedyś mojego faceta zapytałam: czy nadal mu się podobam. Na co on odparł, że po tylu latach mój wygląd (pomimo, że wciąż tak samo dla niego pociągający) jest dla niego sprawą drugorzędną, że już mu by nie robiło nic różnicy, nawet jakbym dostała garba i wyłysiała. :)

jak chcecie "poszerzać" rodzinę, skoro nie uprawiacie seksu? Chyba że chodzi o to, że po ślubie zamierzacie przybrać na wadze? Obawiam się, że możesz mieć sporo racji: sorry, ale dobry seks jest fundamentem udanego związku. Jeśli go nie ma... to facet szuka gdzie indziej. Po drugie, kobiety mają intuicję. Zazwyczaj, kiedy jakaś moja koleżanka zaczęła podejrzewać zdradę, okazywało się, że miała ku temu powody. Lepiej przemyśl decyzję o ślubie.

Gość gość
Tydzień przed tym zanim się dowiedziałam o zdradzie, miałam podobny sen, śniło mi się że jego koledzy mówili ej co ty nie wiesz? przecież on się zakochał.....i nagle zobaczyłam go z inną....sen się niestety sprawdził....wyszło szydło z worka....intuicja zadziałała.....

Gość gość
autorko jesteś nienormalna, nic dziwnego że podświadomie boisz się zdrady skoro uważasz się za brzydulę i nie kochasz się ze swoim facetem :/ jak masz ochotę na seks to uprawiaj seks, ja nie widzę problemu, robisz z igły widły

Gość gość
Wiem, że seks jest fundamentem , ale do tanga trzeba dwojga.Przeciez nie rzuce sie na niego kiedy spi:-/.Też często sprawdzało mi się co intuicja mi podpowiadala,dlatego martwię się.Chociaż racjonalnie myśląc, nie miałby zbytnio kiedy mnie zdradzać.

Gość gość
czemu się nie rzucisz na niego jak spi? na pewno byłoby fajnie

Gość gość
jestes jakas taka nijaka...nie dziwie sie ,ze go nie pociagasz .faceci lubia kobiety ,ktore wiedza czego chca.chcesz seksu to go uprawiaj to twoj przyszly maz -o seksie i potrzebach tez sie rozmawia...