Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catkobieta

zostawił mnie z małym dzieckiem i jestem w 8 mc ciąży

Polecane posty

Gość gość
rubinowadamatwoja hahaha odezwała się jedna z druga zdesperowane idiotki.nie możecie pojąć ze ktoś juz was niech e?tak trudno to zrozumieć? autorka powinna się teraz skupić na dzieciach,swoim zdrowiu,szczęśliwym rozwiązaniu a nie na zemstach. o jakiej zemście piszesz , laik sie domyśli że tu nie o zemste chodzi tylko autorka jest rozgoryczona, oszukana , nieszczęśliwa!!!!! ma prawo pisać i mówić tak w złości. i ma prawo do alimentów na dzieci i wsparcie dla siebie bo sukinsyn zostawił ją w najgorszej sytuacji bo go zaswędział przy innej!!!!!

Gość gość
pozew do sądu o rozwód z jego winy, równocześnie o alimenty na dzieci i na siebie, dostaniesz i na dzieci i na siebie, bo Cię zostawił bez środków do życia a musi was utrzymywać. Na pierwszą rozprawę o rozwód możesz trochę poczekać ale alimenty dostaniesz szybko. Jesteś wygrana tylko musisz udowodnić jego winę. On nie ma prawa wyrzucić się z mieszkania, masz prawo tam mieszkać z dziećmi.

Gość gość
Dokladnie tak jak ktos tu napisal czemu dzieci nie zabral z soba? bo on chce sb zycie ukladac,naklepal dzieci i idzie w tango lovelasik! A kobieta co? ma siedziec teraz sama z tymi dziecmi i one tylko i wylacznie na jej glowie bd. Staraj sie o alimenty rowniez dla siebie nie sluchaj tego pierd.o dumie i godnosci! bo on godnosci ma zero tatus za 5 gr!

Gość jak prz
jasne ze sie nie znam , za to ty tak , no to napisz , a ja napisze jak to ominąć , temat jest jak morze głeboki i szeroki , nie jednak została wydymana w mysl prawa i nie jedna jeszcze zostanie , mozliwosci są ogromne od podwazenia stanu psychicznego autorki , chcesz walczyć - walsz :) masz prawo :)

Gość gość
rubinowadamatwoja - TEJ A CO TY GO TAK BRONISZ ? uważasz że facet nie ponosi żadnej odpowiedzialności za swoje czyny?????

Gość gość
Wiem, że to pewnie bolesne ale!! Porozmawiaj z nim, że nie stać Cię na utrzymanie, zatem niech dzieciom zapłaci za żłobek a Ty idź do pracy.

Gość jak prz
na poczatek to autorka powinna podac nam jaki jest jego stan majetny _ ile zarabia , bo wszystko od tego zalezy i czy nie straci tej pracy , albo jej nie porzuci .

Gość gość
bo może ta p***buska rubinowa to ta jego kochanka :O

Gość gość
wspólczuję Ci autorko, dlatego własnie ja nie chcę rodzić dzieci i wychodzić za mąż

Gość jak prz
napisze jak zawsze nikogo nie broniac tym i nikogo nie obarczajac o winę NIE MA SKUTKU BEZ PRZYCZYNY a w sadzie an moze powiedziec wszystko , ona musi udowodnic mu zdradę .

Gość gość
rubinowadamatwoja - TEJ A CO TY GO TAK BRONISZ ? uważasz że facet nie ponosi żadnej odpowiedzialności za swoje czyny????? oczywiscie ze powinien ale zemsta i trzymanie na sile nic nie da i tyle bronie bo rozumiem to ze ktos chce sobie ulożyc zycie.Odchodzi sie od zony nie od dzieci wiec moze nadal sie nimi opiekowac i łorzyc na ich utrzymanie.

Gość gość
matacz, w*********j z tematu :O i nie zmieniaj nickow- kazdy widzi, ze ''jak prz'' to matacz-karoolek :O, stary ch*j, od ponad 10 lat zdradzajacy zone z 20 lat mlodsza dupa

Gość gość
na poczatek to autorka powinna podac nam jaki jest jego stan majetny _ ile zarabia , bo wszystko od tego zalezy i czy nie straci tej pracy , albo jej nie porzuci . ---- sąd bierze pod uwagę możliwośc**pracy owego pana znaczy też że może zap***alać na dwie zmiany bo nie ma innych obowiązków:D niech sie stara i tyle! to nie tak że nie ma pracy to nie placi:D jak nie on to jego rodzice:D albo więzienie , wybór należy do niego.

Gość jak prz
kogos tutaj Bóg opuscił ??:)

Gość gość
o rubinowa pod róznymi nickami pisze..to trzeba być p.o.j.e.b.u.s.e.m :O

Gość blondas86
ja jako facet powiem, zedrzyj z niego ostatni grosz. :) ja nawet jak bym odszedł od żony, to na dzieci i ich wychowanie bym płacił. To są moje dzieci do cholery, nigdy bym sobie nie wybaczył, jakbym skrzywdził moje dzieci.

Gość gość
zawsze możesz dzieci zostawić z tatusiem i iść do pracy to będzie największa zemsta. Możesz powiedzieć w sądzie, że dopóki nie znajdziesz pracy i nie staniesz na nogach dzieci będą z ojcem, bo Ty nie masz warunków aby je utrzymywać. Zobaczysz jak się tatuś ucieszy, a jeszcze bardziej ucieszy się jego nowa pani. Szybko od niego ucieknie jak tylko pojawią się dzieci w domu. :D Kto powiedział, że to matka ma zostać z dziećmi??? On ma takie sama prawa do wychowywania dzieci jak Ty!

Gość gość
jak prz kogos tutaj Bóg opuscił ??usmiech.gif :D --- obyś sie nie zdziwił:D

Gość Catkobieta
Niechce płacić bo powiedział że rozwodu jeszce nie mamy . a jego młoda wybranka zostawiła 1 mc przed ślubem swojego narzeczonego ale to inny temat.... Ona przychodzi do naszego domu i z nim śpi a ja nie mam jak na razie możliwości wyprowadzenia się rodziców mam bardzo daleko ale muszę coś z tym zrobić . jest to dla mnie bardzo trudna sytuacja .

Gość jak prz
no to nich mu tensąd tą prace znajdzie , piszesz realnie , ale ma sie to do rzeczy tez inaczej , prace trzeba miec , albo trzeb temu komus ją znalesć a ze jest bezrobocie nikt nikogo nie zamknie z tego powodu . oczywiscie mozna sadzic rodziców meza , jak i swoich , sadzac tesciów do sadu sciagniesz i swoich rodziców , z reszta , walcz , sie dowiesz jak to jest

moga sie podzielic opieka nad dziecmi,niech maz zaopiekuje sie ta starsza a autorka mlodszym dzieckiem pzrynajmniej na jakis czas ale napewno tego nie zaproponuje bo woli grac pokrzywdzona

Gość gość
ale gdzie jest napisane, że facet nie chce płacic na dzieci? to autorka pisze, że chciałaby RÓWNIEŻ na siebie

Gość jak prz
nie no to prowokacja !!:)

o rubinowa pod róznymi nickami pisze..to trzeba być p.o.j.e.b.u.s.e.m pechowiec.gif akurat pisze pod jednym p***busie tylko mnie rozaczylo i sie nie zalogowalam widze ze same desperatki i porzucone zony tu siedza tylko ze trzeba sie zastanowic dlaczego maz zostawia bo mysle ze 80% winy ponosi ta gruba spasiona i zaniedbana zona

Gość gość
rób zdjęcia i nagrywaj jak ona jest u was!! To wystarczy i dostaniesz rozwód z jego winy. Aż trudno uwierzyć, ze można być takim padalcem! A co mówi dziecku jak przychodzi do niego nowa dziewczyna i śpi z nim w łóżku? Masakra. Ni musisz mieć rozwodu alimenty sąd C**przyzna.

Gość gość
na a jak do tej pory było skoro nie pracujesz? on zarabiał i mieliscie wspólne konto czy było tylko jego i on Ci wydzielał czy w ogóle nie miałaś żadnych swoich pieniedzy?

Gość jak prz
jak napisałem NIE MA SKUTKU BEZ PRZYCZYNY nikt fantastycznej zony , albo meza nie zostawia ...NIKT

Gość dupa_biskupa
po prostu cie kocha i zrobil to dla twojego dobra powinnas mu jeszcze za to zaplacic 🖐️

Gość gość
tak,tak rozłaczyło...tak sie tłumacz kretynko