Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolacy pecherz

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Od pewnego czasu, najczęściej rano, jakoś do południa, przy siusianiu strasznie mnie boli pęcherz, to est bardzo krótki, ale mocny ból. Nie mam pojęcia czemu tak jest, nie wydaję mi się, żebym się przeziębiła, bo bardzo ciepło się ubieram, zazwyczaj długie swetry i w ogóle. Bardzo byłabym wdzięczna gdyby któraś z pań mi napisała co to jest i co może na to pomóc :)

Gość gość
jedz zurawine, pij duzo plynow i mozesz nawet termofor przylozyc, wazne jest cieplo. Nie siadaj tez na zimnych lawkach czekajac na autobus np.

Gość gość
oddaj mocz do analizy, mozesz miec bakterie w moczu, to nie sa zarty, moze dojsc nawet do zapalenia nerek

Gość gość
Nie masz krwi w moczu? To moze byc piasek.. Kup Furagin, ale jest na recepte.

Gość gość
właśnie wiem, tak czy siak idę na badanie krwi i moczu, tak żeby sprawdzić czy wszystko jest porządku :)

Gość gość
żadnej krwi. po prostu częste siusianie, przy tym bolący pęcherz.

Gość gość
z furaginą jest też urofuraginum-bez recepty-mnie pomógł przy infekcji pęcherza razem z provagiem doustnie i żurawiną w tabletach i soku. Nie polecam dłuższego leczenia na własną rękę ,wiec jeśli taki zestaw nie zadziała to warto się wybrać do lekarza.

Gość gość
dziękuję bardzo :)

Gość arlecia29
mi pomaga furaginum, żurawina i dużo płynów też mają dobry wpływ, jeśli odczuwasz pieczenie to po kąpieli posmaruj miejsca intymne provag żelem, bo ma dobre działanie łagodzące

Gość agula8
furaginum jest dobry przy zapaleniu pęcherza i co ważne jest bez recepty, więc zanim się dostaniesz do lekarza to możesz już zacząć leczenie, najwyżej lekarz je zmieni jeśli tak uzna.Możesz do tego brać coś z żurawiną i witaminą c-to wspomaga leczenie. Provag żel też może pomóc-on łagodzi podrażnienia-ja stosuje na co dzień zamiast płynu do higieny intymnej. Dobrze też sobie zrobić badanie moczu i wymaz.